Уелс и Финландия определят победителя в групата – прогноза

Уелс и Финландия определят победителя в групата – прогноза

Уелс и Финландия през цялото време се преследваха на върха в своята група, така че най-логично бе първенецът да бъде определен в директен сблъсък между тях. Това се случва точно в последната среща, като според сайта за спортни залози Efbet по-добрите шансове са на страната на Уелс, които успяха да спечелят първия им двубой срещу този съперник, а сега ще имат и предимството да бъдат домакини. Равенството също е в полза на Уелс, тъй като преди срещата те водят с една точка на Финландия в общото класиране.

Уелс още не са допуснали гол в своята врата

Уелс не практикуват особено резултатен футбол, но очевидно той е успешен. Тимът направи силни последни квалификации, осигурявайки си място на Европейското първенство. В Лигата на Нациите те също са почти безгрешни, като в петте си мача до този момент са записали четири победи и едно равенство. Факт е обаче, че всичките им успехи в турнира дойдоха с резултати от по 1:0. Финландия стартираха надпреварата с въпросното поражение от Уелс, но след него последваха четири поредни победи с един единствен допуснат гол. Миналата седмица пък тимът успя да победи дори Франция, макар и в приятелска среща.

Залог за под 2.5 гола и под 10.5 корнера

Пет от последните шест мача между Уелс и Финландия са завършвали с под 2.5 отбелязани гола, а с оглед на ниската им резултатност в надпреварата, то няма как да не очакваме този залог да се окаже печеливш. Освен него, може да потърсите още и селекцията за под 10.5 корнера, която е излизала в седем от последните осем срещи на Уелс и в пет от последните седем на Финландия.