Вярващите в чудеса Барселона гостуват на ПСЖ – Прогноза

Вярващите в чудеса Барселона гостуват на ПСЖ – Прогноза

шампионска лига плакатБарселона се нуждаят от истинско чудо, за да успеят да отстранят ПСЖ, тъй като в първия мач между двата тима парижани стигнаха до убедителен успех с 1:4. Това означава, че Каталунците също трябва да отбележат минимум четири гола. Според ставките в лицензирания сайт за залози Efbet това изглежда доста малко вероятно, но пък шансовете за успех в конкретната среща са силно изравнени, така че който и да е фаворитът ви, той ще получи висок коефициент за победа.

Барселона изглеждат в добра форма

Веднага след гръмкия си успех срещу Барселона, отборът на ПСЖ загуби дербито с Монако, но след това отново влезе в правия път с две победи в шампионата и една за купата на страната, при това без да допусне нито един гол в тези три срещи. Парижани обаче все още не успяват да оглавят класирането във френската първа лига. След злополучния мач Барселона също вдигнаха малко самочувствието си, след като успяха да се класират за финала на Купата на Краля и да достигнат до второто място в Ла Лига след три поредни победи. Напоследък тимът е по-успешен в гостуванията си, като в 12 от последните си 13 визити във всички надпревари са си тръгвали с успех. Този път обаче им трябва нещо много повече.

Залог за над 2.5 гола

Без съмнение мачът ще бъде открит и Барселона ще търсят попадението още от първата минута. Голове в този мач ще има, но въпросът е колко и в коя врата ще са повече. При всички положения залог за над 2.5 гола, който впрочем е излизал в шест от последните седем сблъсъка между двата тима, е доста добър избор.