ПСЖ ще търсят реванш във визитата си на Манчестър Юнайтед – прогноза

ПСЖ ще търсят реванш във визитата си на Манчестър Юнайтед – прогноза

шампионска лига плакатПоследната Група H в Шампионска лига все още крие доста неизвестни. В нея временен водач са Манчестър Юнайтед, които обаче тази седмица посрещат ПСЖ, а това може и да промени подреждането. В първия им сблъсък помежду Червените Дяволи успяха да завоюват трите точки, при това на чужд терен. Сега обаче ПСЖ са изправени до стената и победата им е жизнено важна. Вероятно, това е и една от причините спортния букмейкър PalmsBet да им даде леко предимство, въпреки че им се налага да играят на чужд терен.

Юнайтед в серия от четири поредни успеха

Юнайтед сякаш започнаха да намират правилния си ритъм и след колебливия старт на новия сезон във Висшата лига, тимът вече е в серия от три поредни победи, с което се завърна и в първата половина на подреждането. В Шампионска лига Червените дяволи са спечелили три от досегашните си четири мача и на практика само точка ще им е достатъчна, за да си подпечатат класирането напред. След серията си от осем убедителни поредни победи за ПСЖ във френската първа лига, тимът не успя да запише успех в последните си два шампионатни мача против Монако и Бордо. Между тях обаче дойдоха трите точки в сблъсъка срещу Лайпциг в Шампионска лига, като активът им в групата вече е две загуби и две победи, което им дава всички шансове дори да я спечелят.

Залог за над 2.5 гола

Специфичното за тази група е, че в нея все още няма нито едно равенство, но този път то сякаш изглежда доста вероятно, не само заради двата равностойни на пръв поглед отбори, а и поради факта, че това устройва домакините. Двата тима обаче са доста резултатни и по-надеждният залог тук е за над 2.5 гола, тъй като той е излизал в четири от последните пет мача на Юнайтед и в пет от последните шест на ПСЖ.