Манчестър Сити приемат Борусия М’Гладбах за да довършат започнатото – прогноза

Манчестър Сити приемат Борусия М’Гладбах за да довършат започнатото – прогноза

шампионска лига плакатМанчестър Сити добре свършиха работата си в първия мач срещу Борусия М'Гладбах, побеждавайки с 2:0, при това със смазващо превъзходство и на немска земя. Буквално, чудо ще е необходимо на М'Гладбах, за да продължат напред. Двата тима са се срещали общо четири пъти в Шампионска лига и немският тим никога не е побеждавал. Според ставките в надеждната платформа на PalmsBet, това вероятно отново няма да се случи, но едва ли е изненада за някого.

Манчестър Сити са машина за победи

Манчестър Сити продължават да имат смазваща преднина на върха в английската Висша лига, която пък им дава спокойствието да обърнат подобаващо внимание и на останалите турнири, в които взимат участие. Гражданите са спечелили 23 от последните си 24 двубоя във всички надпревари, при това с доста внушителна резултатност. В същото време кризата за Борусия М'Гладбах продължава с пълна сила. Тимът е в серия от шест поредни загуби и вече се срина до десето място в немската Бундеслига. В последните си девет визити за първенство тимът е стигнал само до една победа и то срещу скромните Арминия.

Залог за победа с хендикап

Трудно можем да говорим за нещо различно от победа за Манчестър Сити, като по всяка вероятност тя ще бъде изразителна. Предложенията ни тук са за успех с хендикап, както и за първи гол на Манчестър Сити. Това се е случвало в девет от последните им десет мача, така че е доста вероятно.