Швейцария с шанс за спасение при успех над Украйна – прогноза

Швейцария с шанс за спасение при успех над Украйна – прогноза

Докато Германия и Испания ще водят битка за спечелване на групата, отборите на Швейцария и Украйна ще се борят за оцеляването си в лигата в мач помежду си. Фаворит на спортния букмейкър Bwin за победата в мача е Швейцария, които са и домакини в двубоя, но пък загубиха първия си сблъсък срещу този съперник, така че нищо не е ясно. Лошата новина за Украйна е, че в състава отсъстват няколко играча, които дадоха положителни проби за коронавирус, а това може да наклони везните в едната посока.

Украйна загубиха последните си четири визити

След дългата футболна пауза през месец март тази година отборът на Швейцария така и не е записал нито една победа в изиграните си вече седем мача. Тимът обаче постигна две престижни равенства срещу Германия и едно срещу Испания, само преди няколко дни. Именно то ги остави в битката за третото място. Настоящият отбор на Украйна определено има сили да постигне много, като показателно е, че тимът спечели последните квалификации без нито една загуба и то в компанията на Португалия и Сърбия. В Лигата на Нациите, тимът не само успя да спечели първия си сблъсък с Швейцария, но миналия месец успя да победи и Испания. В последните си четири мача на чужд терен обаче Украйна неизменно са губили и то с поне по два гола разлика.

Залог за над 2.5 гола и гол-гол

В седем от последните осем мача на Швейцария е имало попадения в двете врати, а в шест от последните осем на Украйна - над 2.5 отбелязани гола. Смятаме, че в предстоящата среща между двата тима тези два залога ще се окажат печеливши. В цели осем поредни мача Швейцария не успяват да запазят мрежата си суха, а в същото време със сигурност ще търсят попадения във вратата на съперника още от самото начало.