Швеция и Хърватия ще спорят за третото място

Швеция и Хърватия ще спорят за третото място

Докато Португалия и Франция ще се борят за първото място в своята групата, то останалите два отбора там се изправят един срещу друг, като залогът е спасение от последното място. В случая сили ще премерят Швеция и Хърватия, като психологическото предимство е на страната на Шахматистите, които успяха да спечелят първия си мач срещу този съперник. При успех с два гола разлика обаче Скандинавците ще се докопат до третото място. Максимално изравнени са коефициентите за успех в спортния букмейкър Bwin, което допълнително подсказва, че ни очаква изключително равностоен сблъсък.

Много неизвестни в срещата

Швеция направиха добри последни квалификации, но след паузата заради коронавируса, те изпитват сериозни проблеми. Тимът загуби всичките си четири мача в Лигата на Нациите, като успя да се разпишe един единствен път. През миналия месец бе постигната победа над Русия, но това бе в приятелска среща. По-рано тази седмица пък тимът допусна поредно поражение, отстъпвайки на Дания. Хърватия също претърпяха несполуки в двата си мача с Франция и в този срещу Португалия, но пък успя да спечели така важното си домакинство на Швеция. Тимът записа успех и в контролата си с Швейцария преди месец, а само преди няколко дни направи зрелищно равенство от 3:3 във визитата си на Турция. Тимът обаче ще е доволен и на равенство в предстоящата си среща, тъй като това ще запази позициите им в групата.

Залог за над 2.5 гола и гол-гол

Независимо от резултата, напоследък срещите на Хърватия завършват с над 2.5 гола, като това им се е случило вече осем поредни двубоя. В последните им девет срещи пък е имало попадения и в двете врати. Точно заради това смятаме, че има голяма възможност тези два залога отново да се окажат печеливши.