Прогноза за решителния сблъсък между Испания и Германия

Прогноза за решителния сблъсък между Испания и Германия

Със сигурност големият сблъсък от Лигата на Нациите във вторник вечер е този между Испания и Германия и то не само заради класата на двата тима, а и поради факта, че те заемат първите две позиции в групата и победителят от срещата ще спечели и първото място. Към момента Германия водят с точка, което означава, че и равенството ги устройва. От друга страна обаче Испания са домакини в срещата. Всичко това пък кара спортния букмейкър 1xBet да предложи изключително близки коефициенти за успех на някой от двата тима.

Германия изглеждат в по-добрата позиция

Испания сами са си виновни, че изпуснаха лидерството в групата, когато в събота тимът стигна само до равенство в мача си с Швейцария. Преди това пък Ла фурия бе допуснала поражение и от Украйна, което развали вкусът от силния стар на турнира. Все пак, на собствен терен тимът е безупречен, като вече е в серия от осем поредни победи във всички турнири с допуснат само един гол. Германия пък не допуснаха нито едно поражение в петте си изиграни мача от Лигата на Нациите, но в цели три от тези срещи стигнаха само до реми. Тази седмица обаче Бундестимът се поздрави с два успеха, като първо в контрола победи Чехия, а малко след това надви и Украйна, изключвайки ги от битката за първото място.

Залог за под 2.5 гола и под 4.5 картона

По всичко изглежда, че срещата ще е на надхитряне и едва ли ще се превърне в голов трилър. Впрочем в последните шест сблъсъка между тези два отбора винаги е имало пода 2.5 гола. Същото важи и за последните пет мача на Испания. Изкушаващ изглежда и залогът за под 4.5 картона, тъй като той е излизал в последните шест помежду им, в последните осем на Испания и в девет от последните десет на Германия.