След триумфа през седмицата Словакия и Шотландия отново на терена – прогноза

След триумфа през седмицата Словакия и Шотландия отново на терена – прогноза

Докато повечето европейски отбори играха приятелски срещи по-рано тази седмица, отборите на Словакия и Шотландия се бореха със зъби и нокти за класиране на Европейското първенство. В крайна сметка и двата тима успяха да спечелят мачовете си и да постигнат заветната си цел. Макар, че им се наложи да изиграят по 120 минути, време за почивка няма, тъй като съдбата точно тези два тима един срещу друг, но този път в Лигата на Нациите, където Шотландия се представят значително по-добре от Словакия, които обаче ще разчитат и на домакинството си. Не случайно и сайтът за спортни залози Bwin предлага максимално изравнени коефициенти.

Шотландия са непобедени в последните си девет мача

Словакия рано загубиха шансове за спечелване на своята група в Лигата на Нациите, като в изиграните си вече четири мача до този момент са записали три загуби и едно равенство. Така с актив от само една точка тимът се е закотвил на дъното, но все още има реален шанс да се измъкне от отпадането в долната лига. Еуфорията от скъпоценната им победа над Северна Ирландия пък все още ще ги държи. Същата е ситуацията за Шотландия, които преди няколко дни отстраниха Сърбия след дузпи, така че въпросът е и кой ще успее по-бързо да се възстанови. Иначе Шотландия се представят почти безупречно в групата, като до този момент имат равенство с Израел, две победи над Чехия и една над Словакия. Тимът е непобеден вече девет поредни двубоя във всички надпревари.

Залог за под 2.5 гола и под 10.5 корнера

Въпреки, че на хартия Шотландия е отборът с по-внушителна статистика в последно време, то очакванията ни са, че Словакия ще успеят да стигнат до трите точки. Очакванията ни са и за под 2.5 гола, точно както се случи и на сблъсъкът им преди месец. Друг залог, който може да се търси за тази среща е за под 10.5 корнера, тъй като той е бил печеливш в пет от последните седем двубоя за Словакия.