Сърбия приемат Шотландия в решителен сблъсък за Евро 2020 – прогноза

Сърбия приемат Шотландия в решителен сблъсък за Евро 2020 – прогноза

квалификации за световно 2018Въпреки доброто си представяне на квалификациите, отборът на Сърбия не успя да се добере до някое от първите две места, даващи право на участие на Европейското първенство. Западните ни съседи обаче имат възможност да се присъединят към надпреварата през задния вход, като единствената крачка, която им остава е да победят Шотландия. Залогът за гайдарите е абсолютно същият, като спортният букмейкър 1xBet дава високи коефициенти и за двата тима, но предимството все пак е на страната на Сърбия, които са и домакини в срещата.

Двата отбора са в добра серия

Сърбия се представиха достойно в квалификациите, като в изиграните си осем мача записаха 14 точки, но това им стигна само за третото място в групата. Благодарение и на добрите си изяви в първото издание на Лигата на Нациите обаче тимът получи втори шанс. Преди месец те победиха Норвегия в първата си среща бараж, макар и след изиграване на продължения. По същото време пък Шотландия се наложиха над Израел след изпълнение на дузпи. Тимът има осем седем победи и едно равенство в последните си осем турнирни двубоя, което си е сериозна заявка. Шотландия са и убедителен лидер в своята група в Лига на Нациите, където вече успяха да се справят с отборите на Чехия и Словакия.

Залог за над 2.5 гола и над 4.5 картона

Мачовете на Сърбия често биват резултатни, като доказателството е, че в шест от последните им осем срещи във всички надпревари е имало над 2.5 отбелязани попадения, като те са били разпределени и в двете врати. Друг залог, към който бихме ви насочили е за повече от 4.5 получени картона, тъй като това се е случвало в пет от последните седем срещи на Шотландия.