Италия се нуждае единствено от победа срещу Швеция

квалификации за световно 2018Италия допуснаха загуба от Швеция в първата среща помежду им, което означава, че за да достигнат до световното в Русия, Адзурите се нуждаят от победа на реванша. Сблъсъкът между тези два отбора продължава да бъде най-интересната баражна двойка и със сигурност една от най-непредвидимите. Статистиката сочи, че в последните си седем домакинства на Швеция, тимът на Италия не е допускал загуба, във всички надпревари.

Прочетете повече „Италия се нуждае единствено от победа срещу Швеция“


Гърция ще се надява на чудо в домакинството си на Хърватия

квалификации за световно 2018Първата среща между отборите на Хърватия и Гърция завърши с убедителна победа за Шахматистите, като те не оставиха никакви съмнения, че са по-класният от двата тима и заслужават да се присъединят към предстоящото световно първенство. Преди това да се случи обаче, трябва да се изиграе и втората среща, в която този път домакини ще са Гърция.

Прочетете повече „Гърция ще се надява на чудо в домакинството си на Хърватия“


Швейцария домакинства на Северна Ирландия, докосвайки класирането

квалификации за световно 2018Швейцария и Северна Ирландия оправдаха очакванията за завързано дерби, като първият сблъсък помежду им завърши с минимална победа за швейцарците. Това обаче е повече от добър резултат за тях, защото във втората среща именно те ще могат да се възползват от предимството на домакинството. Специалистите също им дават предимство, като в BetFair ще откриете един от най-високите коефициенти за тяхна победа.

Прочетете повече „Швейцария домакинства на Северна Ирландия, докосвайки класирането“


Дания посреща Ейре в последния сблъсък на баражите

квалификации за световно 2018Дания срещу Ейре е последната баражна двойка, което разбира се, не я прави по-малко интересна и завързана. Двата отбора са се срещали два пъти в приятелския срещи в последните 15 години, като и в двата случая победители са излизали Ейре, при това с убедителни резултат от по 0:4 и 3:0. В сегашния случай обаче Червеният динамит е домакин и има леко предимство.

Прочетете повече „Дания посреща Ейре в последния сблъсък на баражите“


Швеция приема Италия в най-интересния бараж

квалификации за световно 2018Швеция срещу Италия е един от най-интересните баражи. В преките мачове между двата отбора Италия могат да се похвалят с това, че не са загубили нито една от последните им седем срещи във всички надпревари. Освен това, в цели пет от тези сблъсъци тимът си е тръгвал и със суха мрежа. Адзурите имат предимство според популярните букмейкърите за България, независимо че в първата среща те гостуват.

Прочетете повече „Швеция приема Италия в най-интересния бараж“


Обосновани футболни прогнози за мачове между националните отбори.