Италия се нуждае единствено от победа срещу Швеция

квалификации за световно 2018Италия допуснаха загуба от Швеция в първата среща помежду им, което означава, че за да достигнат до световното в Русия, Адзурите се нуждаят от победа на реванша. Сблъсъкът между тези два отбора продължава да бъде най-интересната баражна двойка и със сигурност една от най-непредвидимите. Статистиката сочи, че в последните си седем домакинства на Швеция, тимът на Италия не е допускал загуба, във всички надпревари.

Прочетете повече „Италия се нуждае единствено от победа срещу Швеция“

Гърция ще се надява на чудо в домакинството си на Хърватия

квалификации за световно 2018Първата среща между отборите на Хърватия и Гърция завърши с убедителна победа за Шахматистите, като те не оставиха никакви съмнения, че са по-класният от двата тима и заслужават да се присъединят към предстоящото световно първенство. Преди това да се случи обаче, трябва да се изиграе и втората среща, в която този път домакини ще са Гърция.

Прочетете повече „Гърция ще се надява на чудо в домакинството си на Хърватия“

Швейцария домакинства на Северна Ирландия, докосвайки класирането

квалификации за световно 2018Швейцария и Северна Ирландия оправдаха очакванията за завързано дерби, като първият сблъсък помежду им завърши с минимална победа за швейцарците. Това обаче е повече от добър резултат за тях, защото във втората среща именно те ще могат да се възползват от предимството на домакинството. Специалистите също им дават предимство, като в BetFair ще откриете един от най-високите коефициенти за тяхна победа.

Прочетете повече „Швейцария домакинства на Северна Ирландия, докосвайки класирането“

Дания посреща Ейре в последния сблъсък на баражите

квалификации за световно 2018Дания срещу Ейре е последната баражна двойка, което разбира се, не я прави по-малко интересна и завързана. Двата отбора са се срещали два пъти в приятелския срещи в последните 15 години, като и в двата случая победители са излизали Ейре, при това с убедителни резултат от по 0:4 и 3:0. В сегашния случай обаче Червеният динамит е домакин и има леко предимство.

Прочетете повече „Дания посреща Ейре в последния сблъсък на баражите“

Швеция приема Италия в най-интересния бараж

квалификации за световно 2018Швеция срещу Италия е един от най-интересните баражи. В преките мачове между двата отбора Италия могат да се похвалят с това, че не са загубили нито една от последните им седем срещи във всички надпревари. Освен това, в цели пет от тези сблъсъци тимът си е тръгвал и със суха мрежа. Адзурите имат предимство според популярните букмейкърите за България, независимо че в първата среща те гостуват.

Прочетете повече „Швеция приема Италия в най-интересния бараж“

Прогноза за сблъсъка между Северна Ирландия и Швейцария

квалификации за световно 2018Северна Ирландия приема отбора на Швейцария в един от първите баражи за предстоящото световно първенство в Русия. Двата съперника последно са се срещали през 2004 година, но в приятелски мач, като тогава двубоят е завършил с нулево равенство. Отборите напълно заслужиха мястото си на баражите и сега със сигурност ще дадат всичко от себе си за да отидат на мондиала.

Прочетете повече „Прогноза за сблъсъка между Северна Ирландия и Швейцария“

Звездната селекция на Хърватия приема Гърция

квалификации за световно 2018Хърватия срещу Гърция е поредният интересен сблъсък от баражите, който крие неизвестни. На теория Хърватите имат по-популярни имена в състава си и се считат за по-класният тим. Домакинството им пък допълнително накланя везните в тяхна полза. От друга страна в последните три преки сблъсъка на двата тима Шахматистите нямат нито един успех. Гърция пък неведнъж са показвали, че знаят как да поднасят изненади.

Прочетете повече „Звездната селекция на Хърватия приема Гърция“

Португалия и Швейцария определят кой се класира директно на световното

квалификации за световно 2018Португалия и Швейцария е най-очакваният сблъсък в група B, тъй като още след изиграването на първите няколко мача стана ясно, че именно тези два отбора ще се борят за първите две места. Засега Швейцария са тези, които имат предимство тъй като успяха да победят Португалия в първия мач помежду им. Домакините обаче са тимът с по-добра голова разлика, така че задачата им е само да вземат трите точки.

Прочетете повече „Португалия и Швейцария определят кой се класира директно на световното“

България гостува на Люксембург в мач за чест

квалификации за световно 2018Единствената въпросителна в група А преди изиграването на последните мачове е как ще си разпределят последните две места отборите на Люксембург и Беларус. Отборът на Люксембург приема България, като първият мач помежду им завърши с победа за момчетата на Хубчев. И този път специалистите дават по-големи шансове за успех на тима ни, като в Betfair ще намерите един от най-високите коефициенти за тяхна победа.

Прочетете повече „България гостува на Люксембург в мач за чест“