ЦСКА посрещат Йънг Бойс, за да съхранят шансовете си – прогноза

ЦСКА посрещат Йънг Бойс, за да съхранят шансовете си – прогноза

Лига европа логоЦСКА се намират на последно място в своята група в Лига Европа, но все още имат реални шансове да се докопат до второто място. Те обаче със сигурност преминават през задължителен успех над Йънг Бойс тази седмица. В първата среща между двата тима швейцарците бяха безкомпромисни и се наложиха с 3:0. Този път обаче те гостуват, а това може да ги затрудни, въпреки че спортният букмейкър PalmsBet отново ги определя като по-вероятен победител в двубоя.

Йънг Бойс са лидер в Швейцария

ЦСКА най-накрая прекъснаха серията си от шест поредни мача без победа в българския шампионат, като в последните си две срещи записаха успехи над Монтана и Царско село. В Лига Европа обаче червените не само нямат победа, а те дори още не са стигнали до попадение в противниковата врата, макар че стигнаха до равенство срещу Рома насред Рим. Отборът на Ъйнег Бойс се намира в доста добра форма и доказателство за това е, че тимът няма нито едно допуснато поражение през новия сезон в Швейцария, където е и временен водач в класирането. Участието им в групите на Лига Европа обаче стартира със загуба от Рома, последвана от равенство с Клуж, за да дойде и единственият им успех над ЦСКА.

Залог за гол-гол

Макар че ЦСКА все още нямат гол в групите на Лига Европа, то очакванията ни са това да се случи тази седмица. У дома червените играят вдъхновено и пропуснаха немалко възможности за отбелязване в домакинството си на Клуж. В също време Йънг Бойс са показвали, че могат да бъдат резултатни и със сигурност ще има своите добри положения пред вратата на противника.