Йънг Бойс са сочени за фаворит срещу ЦСКА – прогноза

Йънг Бойс са сочени за фаворит срещу ЦСКА – прогноза

Лига европа логоЙънг Бойс и ЦСКА заемат трето и четвърто място в своята група в Лига Европа, но в прекия си сблъсък тази седмица имат удобна възможност за възход, тъй като в другия мач от групата Рома приемат Клуж. До този момент ЦСКА не са се изправяли срещу Йънг Бойс, но сайтът за спортни залози 1xBet смята, че домакините от Швейцария са значително по-вероятен победител в срещата, както заради играта у дома, така и заради добрата форма, в която се намират.

Йънг Бойс се намират в подем

Отборът на Йънг Бойс е лидер в швейцарския шампионат, като в изиграните си вече пет срещи от него все още не познават загубата. Поражение обаче беше нанесено от Рома в първия мач на тима от груповата фаза в Лига Европа, макар дошло и след късен обрат. Във втория си сблъсък пък Йънг Бойс стигнаха само до равенство срещу Клуж. ЦСКА могат да съжаляват за загубата си от Клуж в първия си мач, но пък миналата седмица стигнаха до престижно равенство срещу Рома насред Рим. Миналия уикенд бе прекъсната и дългата серия без успех в родното първенство, след като Червените се наложиха над Царско село с 1:0.

Залог за под 2.5 гола и над 10.5 корнера

В последните пет мача на ЦСКА във всички надпревари е имало под 2.5 гола, а в трудната визита на Йънг Бойс тимът със сигурност ще бъде максимално предпазлив в защита. Освен ниска резултатност обаче, предстоящата среща очакваме да предложи също и над 10.5 корнера. Това се е случвало в четири от последните пет двубоя на ЦСКА.