Чили срещу Германия във финала на купата на конфедерациите

Тази вечер ще се определи новия носител на купата на конфедерациите. Във финалната среща право на участие си заслужиха отборите на Чили и Германия, които по-рано през надпреварата вече премериха сили, но не успяха да се победят, завършвайки 1:1. Равенството в редовното време е напълно логичен изход и от тази среща, като в Pinnacle Sports ще откриете един от най-високите коефициенти за реми. Без съмнение обаче двата отбора ще търсят победата още в редовното време.

Прочети повече „Чили срещу Германия във финала на купата на конфедерациите“


Португалия отново срещу Мексико, този път в спор за третото място

Отборите на Португалия и Мексико отново ще трябва да премерят сили един срещу друг, но този път залогът е третото място и бронзовите медали в турнира за купата на конфедерациите. Двата тима стартираха участието си в надпреварата именно с мач помежду си и сега ще я закрият по същия начин. В първия си сблъсък те така и не успяха да се победят, като срещата завърши наравно, но Португалия са тези, които могат да съжаляват повече, тъй като допуснаха изравняване в последната минута на мача.

Прочети повече „Португалия отново срещу Мексико, този път в спор за третото място“


Германия и Мексико определят втория финалист

Вече е ясен първият финалист в турнира за купата на конфедерациите, а тази вечер ще узнаем името и на втория. В пряк сблъсък излизат Германия и Мексико, чиято последна среща бе именно на този турнир, когато през 2005 година в двубой за третото място немският тим успява да спечели мача с 4:3, след гол в продълженията. Тази година това са два от най-резултатните отбори, така че отново може да очакваме голово шоу.

Прочети повече „Германия и Мексико определят втория финалист“


Португалия и Чили ще търсят място на големия финал

Португалия и Чили ще определят първия финалист в турнира за купата на конфедерациите. Двата отбора последно се срещнаха през 2011 година, когато в приятелска среща те не успяват да се победят и мачът завършва наравно. Този път обаче се търси победител, било то и извън рамките на редовното време. Двата тима имат амбиции за вдигане на престижния трофей, така че със сигурност ни очаква повече от любопитен сблъсък.

Прочети повече „Португалия и Чили ще търсят място на големия финал“