Италия приемат Полша в опит да им отмъкнат лидерството – прогноза

Италия приемат Полша в опит да им отмъкнат лидерството – прогноза

Само точка дели Италия от лидера Полша в тяхната група от Лигата на Нациите. Тази точка обаче може да бъде лесно стопена още този уикенд, тъй като двата тима се изправят един срещу друг. Това ще е втората им среща помежду в групата, като първата завърши с нулево равенство. Този път обаче Адзурите са домакини и сайтът за спортни залози Efbet ги определя като по-вероятният победител. Италия е и тази, която се нуждае повече от трите точки, тъй като при равенство, тимът ще продължи да е зад Дружина полска.

Италия са непобедени в 20 поредни мача

В последните си 20 изиграни мача Италия нямат нито едно допуснато поражение, независимо от надпреварата. В Лигата на Нациите обаче тимът вече натрупа цели три равенства, като единствено Нидерландия бяха победени. Очевидно, отборът се намира в добра форма, тъй като само преди няколко дни в контролна среща бе размазан съставът на Естония. Полша също все по-рядко допускат поражения, въпреки че новата кампания в Лигата на Нациите стартира със загуба от Нидерландия. След нея обаче последваха два успеха над Босна и Херцеговина и равенство срещу Италия. В паузата за приятелски срещи по-рано тази седмица Полша успяха да победят и Украйна с 2:0.

Залог за под 2.5 гола

В последните пет мача между двата тима е имало под 2.5 гола и под 4.5 показани картона. Като добавим факта, че всичките си осем мача на Италия от създаването на турнира Лига на Нациите, са завършвали с под 2.5 гола, то този залог изглежда силно изкушаващ. Все пак, Адзурите със сигурност ще преследват попадението.