Кандидатите за отпадане Парма посрещат лидерите от Интер – прогноза

Кандидатите за отпадане Парма посрещат лидерите от Интер – прогноза

Италия Сериа-АИнтер уверено вървят към шампионската титла в италианската Серия А. Тимът не се състезава в други турнири и е пределно концентриран в голямата си и единствена цел. До края на сезона обаче има достатъчно много мачове, като този четвъртък тимът гостува на Парма. Разбира се, в очите на водещия букмейкър Bwin, Нерадзурите са фаворит за победата, но не бива да се забравя, че Парма е един от отборите, който вече веднъж през тази кампания успя да им открадне точка след равенството в Милано.

Критичен период за Парма

Парма се намират в ужасяваща серия от цели 15 поредни мача без записана победа в Серия А. Със своите общо две победи от началото на сезона тимът напълно логично се намира в зоната на изпадащите, а изглежда дори домакинските мачове са истинска мъка. У дома Парма не познават победата вече десет поредни двубоя, в осем от които дори не са се разписали в резултата. Интер вече са в серия от пет поредни победи за първенство и само един допуснат гол в тях. Нерадзурите са тимът с най-много победи през сезона - цели 17 от изиграните им 24 мача. Играта на чужд терен и неособено удобния съперник са фактори, които не са за подценяване, но в крайна сметка добрата форма на отбора е факт.

Залог за над 2.5 гола и под 10.5 корнера

Напоследък и двата тима участват в резултатни срещи, но докато при едните причината за това е, че бележат много попадения, то при другите е фактът, че допускат много. При всички положения, залог за над 2.5 гола е добра опция за тази среща, като бихме я допълнили със селекцията за под 10.5 корнера, която е излизала в седем от последните осем срещи на Парма.