Ювентус посрещат скромния тим на Беневенто – прогноза

Ювентус посрещат скромния тим на Беневенто – прогноза

Италия Сериа-АОчевидно, Ючентус няма да могат да се борят за титлата в Шампионска лига, но битката за трофея в италианската Серия А все още не е загубен и евентуалната победа над Беневенто този уикенд допълнително ще увеличи интригата. Според преценката на успешния сайт на Efbet, Бианконерите не би трябвало да срещнат трудности в предстоящия двубой, макар че вече веднъж през сезона двата тима завършиха наравно.

Беневенто без победа в последните си 11 мача

Макар че стигнаха до победа в реванша си срещу Порто, съставът на Ювентус изпи горчивия хап на ранното отпадане в Шампионска лига. Изоставането им от върха в Серия А е десет точки, но тимът има на разположение и един мач повече за изиграване. Бианконерите спечелиха десет от последните си 13 шампионатни двубоя, а у дома са в серия от седем поредни победи. Скромният тим на Беневенто се е запътил към зоната на изпадащите, тъй като вече цели 11 поредни мача за първенство не успяват да запишат успех. Представянето им на чужд терен не е много по-оптимистично, така че едва ли този път ще стигнат до точката.

Залог за победа в двете полувремена

Юве трябва да хвърлят всички сили в Серия А, така че със сигурност ще подходят сериозно, което комбинирано с домакинството им си отива към изразителна победа. Залози свързани с хендикап или успех в двете полувремена са подкрепени добре от логиката, а и биха увеличили иначе ниския коефициент за чиста единица.