Дженоа и Парма в сблъсък на опашкари – прогноза

Дженоа и Парма в сблъсък на опашкари – прогноза

Италия Сериа-АДженоа и Парма не правят добър сезон в Серия А и към момента са два от опашкарите в подреждането. Това обаче прави предстоящият им сблъсък помежду още по-интересен. Изключително изравнени са коефициентите във водещите букмейкъри за успех на някой от двата тима, а предимството в преките мачове е по-скоро на страната на Парма, които са в серия от четири поредни победи над този съперник. Само през миналия сезон Пармалатите на два пъти разгромиха състава на Дженоа с 5:1 и 1:4.

Проблеми и за двата тима

В първия си мач за новия сезон Дженоа се справиха лесно с Кротоне, но след това последва серия от седем поредни двубоя, в които тимът така и не успя да запише нов успех. Пет от тези срещи пък дори бяха загубени, а тимът е и в поредица от три поредни домакински поражения. Ситуацията на Парма не е много по-различна, като към момента те са само с точка пред Грифоните и не са записвали успех вече пет поредни двубоя в Серия А. Пораженията преобладават чувствително когато тимът гостува, като шест от последните им девет визити за първенство приключиха с поражение.

Залог за гол-гол и първи гол на Парма

В пет от последните седем мача между двата тима е имало попaдения и в двете врати, което прави тази селекция доста изкушаваща. Освен това, тя се е оказвала печеливша още в пет от последните шест мача на Дженоа и в пет от последните седем на Парма. В последните си пет мача Дженоа винаги първи инкасират гол, така че това също е добра опция за залог.