Все още непобедените Ювентус гостуват на Дженоа – прогноза

Все още непобедените Ювентус гостуват на Дженоа – прогноза

Италия Сериа-АЮвентус заемат нетипичното за тях пето място във временното класиране на Серия А, но все още има достатъчно много време това да бъде поправено. Този уикенд тимът се изправя срещу Дженоа, които са в меко казано лоша форма и напълно очаквано Бианконерите биват сочени за изявен фаворит за трите точки от спортния букмейкър PalmsBet, въпреки играта на чужд терен. През миналия сезон те на два пъти успяха да се справят със съпротивата на Грифоните, така че едва ли сега ще пропуснат да го направят отново.

Дженоа без успех в последните си девет мача

Новият сезон за Дженоа започна с победа, но след нея последваха вече цели девет поредни двубоя без записан успех за тима в шампионата, като шест от тези срещи дори бяха загубени. Тимът вече е и в серия от четири поредни поражения в мачовете на собствен терен, така че няма как да отчитаме домакинството им като някакво предимство. След като по-рано тази седмица Ювентус разгромиха Барселона в Шампионска лига, спечелвайки своята група, сега тимът се завръща в родния шампионат с високо вдигната глава. В изиграните си вече десет мача от началото на сезона в Италия, Бианконерите не познават загубата, но цели пет от тези срещи завършиха само с равенство.

Залог за гол-гол и първи гол на Ювентус

Макар обикновено да губят мачовете си, Дженоа почти винаги успяват да се разпишат, като в цели седем от последните им осем срещи е имало попадения и в двете врати. Залогът за гол-гол обаче този път изглежда малко рисков, особено на фона на опцията за първи гол на Ювентус, която също е била печеливша в пет от последните шест мача между двата тима.