Каляри посрещат разочарованите Ювентус – прогноза

Каляри посрещат разочарованите Ювентус – прогноза

Италия Сериа-АЮвентус понесоха сериозен удар с ранното си отпадане в Шампионска лига и сега тимът е длъжен да се впусне с всички сили в битката за титлата, която все повече се отдалечава от тях. Този уикенд Бианконерите гостуват на Каляри, които по-рано през сезона вече веднъж победиха, но играта на чужд терен се очертава по-трудната част. Все пак, родният сайт за залози Efbet дава чувствително предимство на Старата госпожа, поне от гледна точка на коефициентите.

Ювентус не са убедителни в гостуванията си

Доскоро Каляри бяха в ужасяваща поредица от загуби, която ги доведе до зоната на изпадащите. В последните си три мача обаче, тимът показа признаци на събуждане, като записа победи над Кротоне и Болоня, след което завърши наравно със Сампдория. Самочувствието е повдигнато, но съперникът изглежда твърде голяма хапка. По-рано тази седмица Ювентус спечелиха мача си реванш срещу Порто, но напуснаха Шампионска лига и едва ли разочарованието ще ги е напуснало толкова бързо. Битката в Серия А обаче е особено ожесточена, като Бианконерите все още не са загубили шансове дори за титлата. На чужд терен обаче тимът често допуска грешки, като в досегашните си 12 визити през сезона имат само пет победи.

Залог за под 2.5 гола и първи гол за Ювентус

В цели девет от последните десет сблъсъка между двата тима, Ювентус винаги първи са успявали да отбележат гол. Друг залог, който може да бъде потърсен в конкретния двубой пък е този за под 2.5 гола, като това се наблюдава в осем от последните девет срещи на Каляри.