Рома среща приятната изненада Сасуоло – прогноза

Рома среща приятната изненада Сасуоло – прогноза

Италия Сериа-АСасуоло са една от приятните изненади на новия сезон в италианската Серия А, като към момента заемат третото място във временното подреждане. Този уикенд обаче те има трудно предизвикателство в лицето на Рома, които са само на точка зад тях. Римските вълци са в ролята на домакин, като спортният букмейкър Winbet им гласува и по-голямо доверие по пътя към успеха. През миналия сезон двата тима си размениха по една домакинска победа, като любопитното е, че и в двата случая тя бе с резултат от 4:2.

Сасуоло спечелиха всичките си досегашни гостувания

Рома бяха в серия от три поредни шампионатни победи до миналия уикенд, когато тимът загуби катастрофално визитата си на Наполи с 4:0. Само няколко дни по-късно обаче Римските вълци записаха успех срещу Йънг Бойс в Лига Европа, като по този начин преждевременно си осигуриха и първото място в групата. До преди миналата седмица отборът на Сасуоло нямаше нито една допусната загуба от началото на сезона в Италия - пет победи и три равенства. Интер обаче успяха да прекъснат тази им серия по категоричен начин и сега остава въпросът, дали подемът на тимът е прекършен. Тяхната статистика в гостуванията все още е великолепна. Те спечелиха всичките си четири досегашни визити.

Залог за гол-гол и под 4.5 картона

В шест от последните осем мача между двата тима е имало попадения и в двете врати, а с оглед на това, че и двата тима се намират в добра форма, то тази селекция изглежда разумна. Друга опция за залог на тази среща е за под 4.5 картона, тъй като в пет от последните шест срещи и на двата тима той се е оказвал печеливш.