Прогнози за Италия (Серия А)

30ное22:45ДженоаПарма Виж Прогнозата
30ное20:30ТориноСампдория Виж Прогнозата
29ное22:45НаполиРома Виж Прогнозата
29ное17:00БолоняКротоне Виж Прогнозата
29ное17:00МиланФиорентина Виж Прогнозата
29ное14:30ЛациоУдинезе Виж Прогнозата
29ное03:00КаляриСпеция Виж Прогнозата
28ное22:45АталантаВерона Виж Прогнозата
28ное20:00БеневентоЮвентус Виж Прогнозата
28ное17:00СасуолоИнтер Виж Прогнозата
22ноеFTНаполи1Милан3 Виж Прогнозата
22ноеFTУдинезе1Дженоа0 Виж Прогнозата
22ноеFTИнтер4Торино2 Виж Прогнозата
22ноеFTРома3Парма0 Виж Прогнозата
22ноеFTСампдория1Болоня2 Виж Прогнозата
22ноеFTВерона0Сасуоло2 Виж Прогнозата
22ноеFTФиорентина0Беневенто1 Виж Прогнозата
21ноеFTЮвентус2Каляри0 Виж Прогнозата
21ноеFTСпеция0Аталанта0 Виж Прогнозата
21ноеFTКротоне0Лацио2 Виж Прогнозата

Италианската Серия А, първенство пълно с отбори, които пазят велика история зад гърба си. Серия А е сред най-добрите първенства в Европа. Стила на игра и емоцията от мачовете в Италия са сред водещите принципи, когато говорим за Калчото. Италианското първенство, а и като цяло прогнозите ни за Италия са и сред най-разглеждани от посетителите на Betenemy.com. Това се дължи освен на интереса към италианската Серия А, но също и към добрите анализири и обосновки, които са включени в всяка една от нашите прогнози.

Какво можем да кажем за италианската СЕРИЯ „А“?
Италианската Серия А е първенство, в което всеки мач носи специален заряд със себе си. Серия А винаги има какво да предложи на футболните фенове, а доказателство за това са футболните клубове, които се борят за челните места, разнообразното класиране като цяло и големите имена, които се срещат по италианските терени.

Мачовете от Серия А, статистически, се характеризират с не голям брой голове. Процентът на мачове, в които са отбелязани само 2 гола или по-малко е малко по-висок, в сравнение с този на мачовете с повече голове. Това показва статистиката от последните сезони, но като цяло има отбори, които обичат да бележат и не се притесняват да играят открит атакуващ футбол. Макар италианците да са измислили велики схеми на защитна игра, като Катеначо, атакуващия футбол напоследък е отличителна черта за доста от отборите, които се борят за по-предно класиране. Така че, винаги може да намерите отбор и мач, от който да очаквате доста голове. В прогнозите ни за италианското футболно първенство може да откриете и знак за краен резултат и за голове – под/над.

Домакинското предимство е важен фактор за италианските клубове. Особено, когато става въпрос за сблъсък между два тима от средата на таблицата. Тези отбори са доста зависими от домакинската си форма и за някои от тях победите у дома, могат да ги запазят в елита. Серия А би заинтригувала всеки футболен фен, понеже футболът и тактиките на игра, малко или много се различават от другите големи европейски първенства. Италианския футбол и по специално Серия А, си остава все така атрактивна и примамлива за любителите на спортните залози.

С нашите специални прогнози за мачовете от Италианската Серия А, ще ви помогнем да направите най-добрите си залози и да изживеете тръпката, която носи със себе си всеки мач от първенството.