Прогнози за Италия (Серия А)

2авгFTДженоа3Верона0 Виж Прогнозата
2авгFTЛече3Парма4 Виж Прогнозата
2авгFTБолоня1Торино1 Виж Прогнозата
2авгFTСасуоло0Удинезе1 Виж Прогнозата
2авгFTСПАЛ1Фиорентина3 Виж Прогнозата
1авгFTМилан3Каляри0 Виж Прогнозата
1авгFTАталанта0Интер2 Виж Прогнозата
1авгFTНаполи3Лацио1 Виж Прогнозата
1авгFTЮвентус1Рома3 Виж Прогнозата
1авгFTБреша1Сампдория1 Виж Прогнозата
29юлиFTФиорентина4Болоня0 Виж Прогнозата
29юлиFTКаляри2Ювентус0 Виж Прогнозата
29юлиFTТорино2Рома3 Виж Прогнозата
29юлиFTЛацио2Бреша0 Виж Прогнозата
29юлиFTСасуоло5Дженоа0 Виж Прогнозата
29юлиFTУдинезе1Лече2 Виж Прогнозата
29юлиFTСампдория1Милан4 Виж Прогнозата
29юлиFTВерона3СПАЛ0 Виж Прогнозата
28юлиFTИнтер2Наполи0 Виж Прогнозата
28юлиFTПарма1Аталанта2 Виж Прогнозата
26юлиFTЮвентус2Сампдория0 Виж Прогнозата
26юлиFTРома2Фиорентина1 Виж Прогнозата
26юлиFTВерона1Лацио5 Виж Прогнозата
26юлиFTСПАЛ1Торино1 Виж Прогнозата
26юлиFTКаляри0Удинезе1 Виж Прогнозата
26юлиFTБолоня3Лече2 Виж Прогнозата
25юлиFTНаполи2Сасуоло0 Виж Прогнозата
25юлиFTДженоа0Интер3 Виж Прогнозата
25юлиFTБреша1Парма2 Виж Прогнозата
24юлиFTМилан1Аталанта1 Виж Прогнозата
23юлиFTЛацио2Каляри1 Виж Прогнозата
23юлиFTУдинезе2Ювентус1 Виж Прогнозата
22юлиFTЛече3Бреша1 Виж Прогнозата
22юлиFTИнтер0Фиорентина0 Виж Прогнозата
22юлиFTСампдория1Дженоа2 Виж Прогнозата
22юлиFTТорино1Верона1 Виж Прогнозата
22юлиFTСПАЛ1Рома6 Виж Прогнозата
22юлиFTПарма2Наполи1 Виж Прогнозата

Италианската Серия А, първенство пълно с отбори, които пазят велика история зад гърба си. Серия А е сред най-добрите първенства в Европа. Стила на игра и емоцията от мачовете в Италия са сред водещите принципи, когато говорим за Калчото. Италианското първенство, а и като цяло прогнозите ни за Италия са и сред най-разглеждани от посетителите на Betenemy.com. Това се дължи освен на интереса към италианската Серия А, но също и към добрите анализири и обосновки, които са включени в всяка една от нашите прогнози.

Какво можем да кажем за италианската СЕРИЯ „А“?
Италианската Серия А е първенство, в което всеки мач носи специален заряд със себе си. Серия А винаги има какво да предложи на футболните фенове, а доказателство за това са футболните клубове, които се борят за челните места, разнообразното класиране като цяло и големите имена, които се срещат по италианските терени.

Мачовете от Серия А, статистически, се характеризират с не голям брой голове. Процентът на мачове, в които са отбелязани само 2 гола или по-малко е малко по-висок, в сравнение с този на мачовете с повече голове. Това показва статистиката от последните сезони, но като цяло има отбори, които обичат да бележат и не се притесняват да играят открит атакуващ футбол. Макар италианците да са измислили велики схеми на защитна игра, като Катеначо, атакуващия футбол напоследък е отличителна черта за доста от отборите, които се борят за по-предно класиране. Така че, винаги може да намерите отбор и мач, от който да очаквате доста голове. В прогнозите ни за италианското футболно първенство може да откриете и знак за краен резултат и за голове – под/над.

Домакинското предимство е важен фактор за италианските клубове. Особено, когато става въпрос за сблъсък между два тима от средата на таблицата. Тези отбори са доста зависими от домакинската си форма и за някои от тях победите у дома, могат да ги запазят в елита. Серия А би заинтригувала всеки футболен фен, понеже футболът и тактиките на игра, малко или много се различават от другите големи европейски първенства. Италианския футбол и по специално Серия А, си остава все така атрактивна и примамлива за любителите на спортните залози.

С нашите специални прогнози за мачовете от Италианската Серия А, ще ви помогнем да направите най-добрите си залози и да изживеете тръпката, която носи със себе си всеки мач от първенството.