Ейбар и Валенсия в последен мач за кръга в Ла Лига – прогноза

Ейбар и Валенсия в последен мач за кръга в Ла Лига – прогноза

Примера Дивисион ИспанияКръгът в испанската Ла Лига ще се закрие в понеделник вечер, когато един срещу друг се изправят отборите на Ейбар и Валенсия. Само точка дели двата тима, които към момента се позиционират в долната половина на класирането. Съдейки по доста изравнените коефициeнтите за успех в спортния букмейкър Winbet, предстоящият сблъсък ще бъде доста ожесточен, като все пак, домакините от Ейбар взимат леко предимство. Те успяха да спечелят и последният досегашен двубой между двата тима.

Ейбар в търсене на първа домакинска победа

Ейбар успяха да спечелят мача си срещу Бетис преди седмица, но това бе едва третата им победа в изиграните вече 11 мача от началото на сезона в Ла Лига. Макар и странно, тимът е спечелил почти всичките си досегашни точки в гостувания, докато у дома все още нямат победа в изиграните си вече шест домакинства. Положението за Валесния е дори по-тежко, тъй като тимът е само на точка от зоната на изпадащите, инкасирайки цели пет загуби в изминалите 11 кръга. Доста е негативна статистиката за Прилепите и конкретно в гостуванията им, където имат само един успех в последните си 16 шампионатни визити.

Залог за под 2.5 гола

Пет поредни вече са сблъсъците между двата тима, в които е имало под 2.5 гола. Последните три от тях пък завършват с един единствен отбелязан гол. Това ни кара да смятаме, че тази селекция е добра опция за залог. Същото важи и за селекцията за под 10.5 корнера, която е била печеливша в последните шест мача на Валенсия и в осем от последните десет на Ейбар.