Прогнози за Примера Дивизион на Испания (La Liga)

27сеп03:00АлавесХетафе Виж Прогнозата
27сеп03:00Атлетико МадридГранада Виж Прогнозата
27сеп03:00БарселонаВиляреал Виж Прогнозата
27сеп03:00ЕйбарАтлетик Билбао Виж Прогнозата
27сеп03:00КадисСевиля Виж Прогнозата
26сеп22:00Реал БетисРеал Мадрид Виж Прогнозата
20сепFTРеал Сосиедад0Реал Мадрид0 Виж Прогнозата
20сепFTРеал Бетис2Валядолид0 Виж Прогнозата
20сепFTГранада2Алавес1 Виж Прогнозата
20сеп18:00ЛевантеАтлетико Мадрид Виж Прогнозата
20сеп18:00СевиляЕлче Виж Прогнозата
20сепFTУеска0Кадис2 Виж Прогнозата
19сепFTСелта Виго2Валенсия1 Виж Прогнозата
19сепFTХетафе1Осасуна0 Виж Прогнозата
19сепFTВиляреал2Ейбар1 Виж Прогнозата
13сепFTВаленсия4Леванте2 Виж Прогнозата
13сеп90'Виляреал1Уеска1 Виж Прогнозата
13сеп18:00БарселонаЕлче Виж Прогнозата
13сеп18:00Реал МадридХетафе Виж Прогнозата
13сеп79'Валядолид1Реал Сосиедад1 Виж Прогнозата
13сепFTАлавес0Реал Бетис1 Виж Прогнозата
12сепFTКадис0Осасуна2 Виж Прогнозата
12сепFTГранада2Атлетик Билбао0 Виж Прогнозата
12сепFTЕйбар0Селта Виго0 Виж Прогнозата

Испанската Примера Дивизион е сред първенците в класацията на най-добрите футболни първенства. Самото първенство може да претендира дори за лидерска позиция в тези класации. Когато говорим за испански футбол, винаги става въпрос за големи отбори със славни истории. Освен всичко, в това първенство постоянно се подвизават едни от най-добрите играчи в световен мащаб. А това води до красиви мачове, с много голове и заинтригуване на футболните фенове по света. Всички тези причини ни никараха да поставим футболните ни прогнози за Испания в топ 3 на първенствата, за които отделяме най-много внимание и време. В нашиет прогнози за Примера Дивизион изследваме подробно състоянието на отборите, актуалната форма на играчите и индивидуалните постижения на всеки отбор откъм класиране и стил на игра.

Няколко особености и характеристики на Примера Дивисион
Макар в последните години да има ясно изразени лидери, Примера Дивизион си остава много интересна и оспорвана. Там, борбата за първото място винаги е ожесточена и решаването кой ще бъде шампион много често става чак в последните кръгове на лигата. Всеки мач е битка на терена и подценяването на даден отбор, би довело до неприятен развой на мача.

В последните няколко сезона процентът на мачовете, завършили с поне 3 гола, в повечето случаи превъзхожда този с мачовете, в които са вкарани по-малко голове. Това бе и причината да поставим знак в нашите прогнози за над 2.5/под 2.5 гола. Все пак, с претенции за най-оспорваното първенство, Примера Дивизион предлага винаги красиви мачове с голям заряд. Естествено статистиката показва, че има отбори, които не предлагат чак толкова атрактивни мачове с много голове. За тях е по-важно да спечелят мача с 1-0 например, отколкото да завършат 3-3. Различни отбори, различни тактики, различен подход към мача, различни цели – това е Испанската Примера Дивизион. Домакинския фактор играе важна роля в това първенство. За големите отбори е ясно, че превръщат стадионите си в крепости, но много важни са домакинските победи за по-малките отбори, които разчитат на тези успехи в борбата да останат в лигата, поне за още един сезон.

Испанската Примера Дивизион може да предложи много на своите почитатели, а това дава и много възможности за залог. В нашите анализи за Примера Дивизион винаги ще намирате ясни и добре обосновани прогнози, с които да ви помогнем да спечелите.