Германия посрещат Украйна за на пръв поглед лесни три точки – прогноза

Германия посрещат Украйна за на пръв поглед лесни три точки – прогноза

Битката в последната група от Лига А в Лигата на Нациите продължава да бъде особено ожесточена, като към момента Испания е лидер в подреждането, но само с точка преднина пред отборите на Германия и Украйна, които тази събота се изправят един срещу друг. Германия са изявен фаворит, според спортния букмейкър Efbet, като освен това, те имат и предимството да бъдат домакини в срещата. Първия сблъсък между двата тима бе преди месец, като тогава Украйна отстъпиха с 1:2. Двата тима се бяха срещнали и на Европейското първенство през 2016 година, като тогава отново Германия стигна до победата.

Проблеми за Украйна

Германия вече 11 поредни двубоя във всички надпревари не познават поражението, като това включва и четирите им изиграни срещи в Лигата на Нациите. В цели три от тях обаче тимът стигна само до равенство, което подсказа, че те не се намират в най-добрата си форма. Все пак, в приятелска среща по-рано тази седмица победен бе отборът на Чехия с минималното 1:0. В последния си мач от Лигата на Нациите, отборът на Украйна изненадващо спечели сблъсъка си с Испания, като това е втора тяхна победа в групата, след успехът им и над Швейцария по-рано. Тимът обаче е загубил четири от последните си пет срещи, което включва и контролата им срещу Полша преди няколко дни. Лошите новини за Украйна идват и от новозаразените с коронавирус няколко национала, които ще пропуснат срещата.

Залог за хендикап и успех в двете полувремена

Макар и да не са във върхова форма, всичко сочи, че Германия ще спечели този мач, а очакванията ни са да го стори и с разлика. Може да се потърси и победа в двете полувремена, тъй като в четири от последните си пет срещи Украйна са изоставали в резултата още на полувремето. В четири от последните си пет мача пък Германия са спечелвали първото полувреме.