Байерн Мюнхен посрещат своите абонати Вердер – прогноза

Байерн Мюнхен посрещат своите абонати Вердер – прогноза

Бундеслига ГерманияБайерн Мюнхен продължават да държат високото си ниво на представяне и далеч неизненадващо е временното им водачество в немската Бундеслига. Този уикенд Баварците посрещат Вердер, които според статистиката, са един от най-удобните им отбори за игра. Байерн са в серия от цели 19 поредни победи над този съперник и съвсем естествено, спортният букмейкър PalmsBet ги определя като тотален фаворит за трите точки, като под внимание няма как да не се вземат още неубедителното представяне на Вердер напоследък, както и домакинският фактор.

Байерн отново са в непобедим режим

Байерн Мюнхен вече са в серия от десет поредни победи във всички турнири, като това им осигурява както първото място в Бундеслигата, така и водачеството в тяхната група в Шампионска лига, където без особени трудности записаха успехи и над трите останали отбора. Все пак, наред с шестте си победи през новия сезон в немския шампионат, Байерн допуснаха и едно поражение, сякаш за да покажат, че и те могат да бъркат. Говорейки за Бундеслигата, там Волфсбург вече четири поредни мача не успяват да запишат победа, след четири поредни ремита от по 1:1. Играта на чужд терен също може да носи притеснение, макар че напоследък тимът се представя по-силно далеч от дома.

Залог за победа в двете полувремена за Байерн

Вече десет поредни мача на Байерн Мюнхен завършват с отбелязани над 2.5 гола, като основната причина, разбира се, се крие в самите тях и невероятната им резултатност. В девет от тези срещи Баварците са били водачи в резултата още на почивката, така че предложението ни тук е за техен успех в двете полувремена. Това би и увеличило иначе доста ниският им коефициент за успех.