Прогнози за Германия (Първа Бундеслига)

DateTimeResult
6юлиХайденхайм2Вердер Бремен2 Виж Прогнозата
2юлиВердер Бремен0Хайденхайм0 Виж Прогнозата
DateTimeResult
11юлиFC Ingolstadt 0431. ФК Нюрнберг1 Виж Прогнозата
28юниФФБ Щутгарт1Дармщад 983 Виж Прогнозата
28юниХановер 962ФФЛ Бохум0 Виж Прогнозата
28юниХамбургер ШФ1Зандхаузен5 Виж Прогнозата
28юниХолщайн Кийл11. ФК Нюрнберг1 Виж Прогнозата
28юниАрминия3Хайденхайм0 Виж Прогнозата
28юниЯн Регенсбург1Ерцгебирге2 Виж Прогнозата
28юниДинамо Дрезден2ВФЛ Оснабрюк2 Виж Прогнозата
28юниГройтер Фюрт1Карлсруе ШК2 Виж Прогнозата
28юниВеен Висбаден5Санкт Паули3 Виж Прогнозата

Германската Първа Бундеслига – най-високото ниво на немския футбол. С добрите си отбори и красивата игра, Бундеслигата се нарежда сред най-добрите първенства в Европа, а и по света. В първенство, в което повечето отбори нямат огромния бюджет на някои свои сънародници или отбори от други европейски първенства, ставаме свидетели на множество ожесточени сблъсъци с неясен край до последния съдийски сигнал на мача. Футболните прогнози за Германия заемат изключително важно място в нашата секция с предвиждания. За тези прогнози нашите експерти отделят огромно внимание и задълбочено анализират всичко, което се случва през последните срещи, с цел да Ви предоставят по-добра обоснованост.

С какво е известна германската Бундеслига?

Бундеслигата е дала поле за изява на едни от най-добрите футболисти за всички времена, а и за такива, които в момента се състезават в различни европейски грандове. Със своята дисциплинираност и желание за успех, немските клубове се превръщат в едни от най-постоянните и сериозни отбори на европейската сцена.

След като отборите от Бундеслигата не се предават до края на мача, следователно това води до доста голове. Статистически погледнато, Германската Бундеслига е първенство, в което головете са неизменна част от почти всеки мач. Отборите обичат да играят атакуващ футбол и да бележат много. Разбира се това води до висок процент на мачовете в последните няколко сезона, завършили с поне 3 гола.

Като цяло Бундеслигата е може би най-резултатното първенство сред най-добрите 5 в Европа, когато става въпрос за процентно съотношение. Отбелязването на голове в последните части на мача също е неизменна част от срещите в Бундеслигата. Точно тук сме силни, защото голяма част от прогнозите ни за Бундеслига включват освен краен резултат, но също и брой на голове, хендикап и минута на отбелязано попадение.

Германската Бундеслига винаги може да предложи изненадващи резултати и отбори, които да прогресират изненадващо в първенството, за сметка на други. Все пак, за да се случи това са виновни определени фактори, като повече финанси за дадени отбори и по-малко финансиране на други. Някои отбори изгряват на немската сцена с много добри играчи, които правят силни сезони и помагат за по-предното класиране на отбора. В други отбори пък се забелязва спад във формата и е характерно, ако някой тим направи изненадващо силен сезон и се класира в челните места, следващия сезон да е по-слаб и да завърши назад в класирането, за изненада за мнозина.

За ваше щастие ние следим всички тези характерни черти на Бундеслигата и винаги им обръщаме внимание в нашите експертни прогнози.