Прогноза за сблъсъка между Олимпик Марсилия и Монако

Прогноза за сблъсъка между Олимпик Марсилия и Монако

Франция Лига 1Тази седмица френската първа лига предлага два големи сблъсъка, като първият от тях е дербито между Олимпик Марсилия и Монако, в което силите изглеждат доста изравнени. На такова мнение е и спортният букмейкър PalmsBet, който дава минимално предимство на Монегаските. Последната среща между двата тима бе преди повече от година, като тогава именно Монако стигнаха до успеха в среща от купата на лигата във Франция.

Добра форма и за двата тима

Марсилия приключиха безславно участието си в Шампионска лига след пет загуби и една победа в групата. Сезонът във френската първа лига обаче се развива значително по-добре за тях, като в изиграните си вече 11 мача от неговото начало тимът е допуснал само едно поражение, а в последните си пет срещи винаги е стигал до победата, допускайки общо само два гола в своята врата. Монако обаче също могат да се похвалят с добра форма, след като спечелиха четири от последните си пет мача. Ако погледнем обаче само гостуванията им, то в четири от последните си пет визити тимът е претърпявал поражения.

Залог за над 2.5 гола и гол-гол

Двата тима си падат по резултатните сблъсъци, като цели девет от последните им десет срещи помежду са завършвали с над 2.5 отбелязани гола. Друго предложение за залог, също подкрепено със статистиката е селекцията за гол-гол, тъй като в последните осем двубоя между Марсилия и Монако винаги е имало попадения и в двете врати.