Лил домакинстват на Ним с поглед към титлата – прогноза

Лил домакинстват на Ним с поглед към титлата – прогноза

Франция Лига 1Лил продължават да удържат първото място във френския шампионат и имат всички шансове да продължат да го правят и през следващата седмица, тъй като тази неделя тимът домакинства на опашкаря Ним, който се бори за своето оцеляване в елита. Съвсем очаквано известният сайт за залози Bwin силно накланя везните в полза на домакина и водач в подреждането, който вече пет поредни сблъсъка срещу този опонент не познава загубата.

Лил имат само две загуби през сезона

Преди няколко дни Лил загубиха катастрофално мача си с ПСЖ в турнира за купата на страната, но по-важното е, че не допускат поражения в шампионата. До този момент след 29 изиграни кръга Лил са инкасирали само две загуби, докато победите им са 18 на брой. Напоследък обаче равенствата им доста зачестиха, а парижани са на една победа от тях. След доста дългата негативна серия, Ним видимо стабилизираха представянето си и доказателството е, че в последните си шест мача за първенство те допуснаха само едно поражение, докато победите им са три на брой. Статистиката им в гостуванията обаче никак не е за пример и задачата да се измъкне нещо от Лил изглежда особено трудна.

Залог за под 2.5 гола

Пет от последните шест мача на Ним са завършили с под 2.5 гола, а напоследък и Лил не блестят с висока резултатност, така че този залог изглежда резонен. Все пак, предимството е на страната на Лил и те най-вероятно ще успеят да вземат нужното им, дори и без да блестят толкова ярко.