Бордо домакинстват на все още гонещите върха ПСЖ – прогноза

Бордо домакинстват на все още гонещите върха ПСЖ – прогноза

Франция Лига 1ПСЖ вече са само на две точки от първото място във френската първа лига, което означава че могат да го завоююват още в междинния кръг тази седмица, в който гостуват на неубедителните Бордо. Не е изненада, че коефициентите в сайта за залози на Winbet са в полза на парижани, но играта на чужд терен прави задачата им по-трудна, а и последния път когато двата тима премериха сили двубоят им завърши при равенство от 2:2.

Труден момент за Бордо

Напоследък Бордо се намират в тежка ситуация, след като вече шест поредни мача за първенство не успяват да запишат успех и дори загубиха пет от тези срещи. Въпреки това, тимът продължава да се задържа в средата на таблицата, като именно у дома са спечелили по-голямата част от досегашния си точков актив. ПСЖ имат доста по-натоварена програма и това неизбежно води до грешки. Тимът вече има шест допуснати загуби от началото на сезона, а фактът, че след 27 изиграни кръга все още не успяват да оглавят класирането е достатъчно показателен. Все пак, парижани спечелиха седем от последните си девет мача за първенство.

Залог за първи гол на ПСЖ и под 4.5 картона

Вече 20 поредни мача срещу ПСЖ, отборът на Бордо не успява да запази суха мрежа, а в осем от последните им десет сблъсъка ПСЖ първи са стигали до гол в мача. Освен за първи техен гол обаче ще ви насочим и към селекцията за под 4.5 картона. Тя вече излиза цели десет поредни пъти в мачовете на Бордо, а също и в осем от последните им десет сблъсъка конкретно срещу парижани.