Франция приема все още борещите се Швеция – прогноза

Франция приема все още борещите се Швеция – прогноза

От превърнал се в абсолютен аутсайдер в своята група, отборът на Швеция има шанс да се измъкне от последното място, но само при добър резултат срещу лидера Франция. Добрата новина за шведите е, че Петлите вече си подсигуриха първото място и излизат само за престиж. Въпреки това обаче, спортният букмейкър Winbet ги определя като фаворит за победата, точно както и при първия сблъсък между двата тима, завършил с минимален успех за Франция. Сега те ще имат и предимството да играят у дома.

Швеция има по-голяма нужда от успеха

Без да блести особено световният шампион Франция свърши перфектно своята работа и след четири победи и едно равенство в групата тимът преждевременно си осигури първото място. В събота те се изправиха срещу Португалия в директна битка за спечелване на групата и успяха да стигнат до минималното 0:1. Само преди няколко дни Франция загуби домакинския си мач с Финландия, но това беше в контролна среща. Швеция стартираха Лигата на Нациите с четири поредни поражения, при това отбелязвайки само едно попадение в тях. В събота обаче тимът извоюва скъпоценна победа над Хърватия и на практика държи съдбата си в свои ръце. Успехът няма да бъде лесна задача, но със сигурност не е и невъзможна.

Залог за над 2.5 гола и под 4.5 картона

В четири от последните пет мача на Швеция е имало над 2.5 гола, а с оглед на това, че тимът ще се нуждае от попадения, то тази среща отново може да се окаже резултатна. Далеч по-сигурен обаче изглежда залогът за по-малко от 4.5 картона, тъй като той е бил печеливш в последните седем сблъсъка между двата тима, както и в осем от последните девет мача на Швеция.