Прогнози за ЕВРО 2016

Евро 2016 е 15-то Европейско първенство по футбол, което ще се проведе във Франция. В това първенство вземат участие най-добрите национални отбори на Европа, които са си пробили път през квалификациите за турнира. Прогнозите за ЕВРО 2016 ще се основават на задълбочено изследване и анализиране на формата на играчите, техните качества и актуалното класиране. В прогнозите от Европейското 2016 сме включили и информация за контузените играчи и промените в съставите.

Основни характеристики и информация за Европейското първенство

Най-голямото интернационално първенство по футбол на Стария континент се провежда на всеки 4 години и ни прави свидетели на множество интересни мачове със завладяващи емоции и неописуеми битки по терените. В различните национални отбори личат имената на едни от най-големите футболисти в съвременния футбол, което със сигурност обещава, че Евро 2016 ще е поредното силно Европейски първенство по футбол.

Европейското първенство се слави с мачове, в които крайният изход от двубоите отива в едната или другата посока. Мачовете, завършили с равен резултат не са много характерни, но в крайна сметка ги има. Европейското първенство е арена на ожесточени сблъсъци и незабравими битки. В тях надделяват по-подготвените отбори, по-класните тимове и тези, които играят правилно тактически. С толкова много големи отбори и именити футболисти, головете в мачове на европейските първенства не се пестят и са основна част от всеки сблъсък. Нашите прогнози за ЕВРО 2016 не могат да гарантират на 100% успеваемост (а и едва ли някой би могъл да ви даде такива), но все пак ще ви помогнат да изберете своя фаворит и да поставите разумния за Вас залог.

Характерна черта за това първенство е домакинът или домакините да се представят на висота. Естествено зависи и кой е домакин, но като цяло домакинското предимство за дадена селекция не веднъж е показвало, че дава определено надмощие и помага на дадения отбор. Като най-силното първенство за национални обори в Европа, Евро 2016 също ще даде една незабравима емоция на феновете си. Всеки един от отборите ще се бори за победа, всеки един ще иска да бъде коронован като шампион на Европа през следващите 4 години.

Ние ще ви предложим експертно анализирани прогнози за всички мачове от Евро 2016, в които ще обърнем внимание на всички факти и особености преди всеки мач.