Дания нямат право на грешка срещу Исландия – прогноза

Дания нямат право на грешка срещу Исландия – прогноза

Макар Белгия и Англия да бъдат считани като основни претенденти за първото място в групата, то от сметките няма как да бъдат изваждани и Дания, които този уикенд посрещат аутсайдера в групата Исландия. Първата им среща помежду завърши с разгромна победа за Червения динамит, който на чужд терен успя да вкара цели три безответни попадения. Така те вече са в серия от шест поредни победи над този съперник и логично спортният букмейкър PalmsBet дава чувствително предимство именно за състава на Дания.

Дания се намират в силна серия

В последните си 21 мача във всички надпревари отборът на Дания е допуснал само едно поражение от Белгия, точно в Лигата на Нациите, където обаче тимът постигна още победа срещу Исландия, както и равенство плюс победа срещу Англия. Впечатление прави най-вече непробиваемата им защита, която вече пет поредни двубоя няма допуснат гол. В същото време Исландия загубиха и четирите си досегашни мача в турнира, като са се закотвили на дъното в групата и нямат никакъв шанс да се отместят от там. Това, вероятно ще повлияе на мотивацията им, а и тимът е далеч по-силен у дома, докато в гостуванията си сравнително рядко стига до силни резултати.

Залог за победа с хендикап за Дания и под 4.5 картона

При всички положения очакваме победа за Дания, като нищо чудно тя да бъде и изразителна. Всички залози, свързани със суха мрежа на домакините изглеждат закономерни. В последните си шест мача пък Исландия винаги са допускали гол в своята врата. Като алтернативен залог бихме ви предложили селекцията за под 4.5 картона, тъй като тя се е оказвала печеливша в последните шест сблъсъка между двата тима.