Белгия подпечатват първото място дори при равенство с Дания – прогноза

Белгия подпечатват първото място дори при равенство с Дания – прогноза

Белгия и Дания останах единствените два отбора, които все още имат шансове да спечелят втора група от Лига А, като преди прекият сблъсък помежду им с по-добри шансове са Белгия, които към момента водят в класирането и ще бъдат доволни дори на равенство. Именно те са и сочени за фаворит от спортния букмейкър Bet365, като коефициентът за успех на Червения динамит е в размер на 5.00. Белгия спечелиха първата им среща помежду, а сега ще имат на своя страна и домакинството.

Дания с едно поражение в последните си 22 мача

Преди няколко дни Белгия победиха Англия, с което не само успяха да им върнат за загубата по-рано, а и напълно да ги изхвърлят от битката за първото място. Така съставът на Белгия вече има четири победи от пет мача в групата и е напът да продължи с бляскавото си представяне, след като преди това спечели безапелационно своята квалификационна група за Евро 2020. Определено обаче, Дания също се намират в подем, като вече са и в серия от пет поредни победи. В последните си 22 мача във всички надпревари тимът е допуснал едно единствено поражение, дошло обаче именно срещу Белгия. На чужд терен Червеният динамит е по-склонен да бърка, а в комбинация със силния съперник, победата ще се превърне в истинско предизвикателство.

Залог за гол-гол и под 4.5 картона

В пет от последните шест мача на Белгия е имало попадения и в двете врати, а Дания изглежда като достатъчно опасен съперник, за да успее да разпечата вратата им. В последните си пет пет двубоя Червеният динамит винаги е стигал пръв до попадение. Бихме ви предложили и опцията за под 4.5 картона, тъй като тя е излизала в последните девет мача на Белгия и в седем от последните осем на Дания.