Улвърхямптън посрещат намиращите се в криза Ливърпул – прогноза

Улвърхямптън посрещат намиращите се в криза Ливърпул – прогноза

Премиършип АнглияКога ще свърши кошмарът за Ливърпул във Висшата лига на Англия? Това се питат всички фенове на тима, които от кандидат за титлата вече се срина до осмата позиция в подреждането. Следващият тест за Мърсисайдци е гостуване на Улвърхямптън, в което авторитетният сайт на Bet365 гласува по-голямо доверие на Ливърпул. Те са и в серия от четири поредни победи над този съперник, но след всичките им несполуки в последните седмици не се знае какво може да се очаква.

Ливърпул са загубили шест от последните си седем мача

Настоящият сезон се очертава нулев за Улвърхямптън, тъй като тимът е на 13-то място в подреждането без някакви перспективи за по-голям скок напред. Тимът има едва три победи в последните си 15 шампионатни двубоя, но пък всички те дойдоха миналия месец, което си е оптимистичен знак. Освен това, на собствен терен тимът сравнително рядко губи мачове. По-рано тази седмица Ливърпул успяха да отстранят Лайпциг от Шампионска лига, което беше лъч светлина в иначе мрачния период за тима. Във Висшата лига на Англия, Мърсисайдци са загубили цели шест от последните си седем мача, а интересното е, че на чужд терен представянето им е по-добро спрямо домакинствата. Например, три от последните им четири шампионатни визити бяха спечелени.

Залог за под 2.5 гола и под 4.5 картона

Прогнозата ни е за под 2.5 гола, като това се е случвало в последните шест мача на Ливърпул. Ако обаче се доверявате на статистиката, то още по-надежден залог изглежда този за под 4.5 картона. В последните седем мача на Улвърхямптън и в последните им десет конкретно срещу Ливърпул е имало под 4.5 показани картона.