Лестър домакинстват на Брайтън, гонейки лидерите – прогноза

Лестър домакинстват на Брайтън, гонейки лидерите – прогноза

Премиършип АнглияЛестър бързо съумяха да излязат от миникризата, в която бяха попаднали и отново остават един от претендентите за челните места. Тази неделя те посрещат Брайтън, които пък са далеч назад в подреждането. Лисиците вече шест поредни сблъсъка срещу този съперник нямат допусната загуба, макар че последният от тях завърши с безличното 0:0. Сайтът за спортни залози Bet365 дава предимство за домакините, но разликата в коефицеинтите за успех не е толкова голяма.

Лестър отново вдигнаха оборотите

Преди няколко дни Лестър записаха важен успех над АЕК Атина в Лига Европа, който им позволи да спечелят своята група. Това пък им дава възможността спокойно да се фокусират в представянето си за първенството, където загубиха два от последните си три мача. Все пак, от началото на сезона тимът вече има седем победи в 11 мача, което е добър показател. Доста по-тежко се развива шампионата за Брайтън, които имат само два успеха от началото на новата кампания. Интересно е обаче, че и двете им победи са дошли на чужд терен, където явно тимът се чувства по-комфортно.

Залог за под 2.5 гола и под 10.5 корнера

По традиция мачовете между двата тима не са особено резултатни, като в пет от последните им шест срещи е имало под 2.5 гола. Освен този залог обаче, ви съветваме да потърсите и опцията за под 10.5 корнера в мача, тъй като това се случва вече в шест от последните седем двубоя на Брайтън.