Фулъм също ще си опитат късмета срещу Манчестър Сити – прогноза

Фулъм също ще си опитат късмета срещу Манчестър Сити – прогноза

Премиършип АнглияЕдва ли някой вече има съмнения, че Манчестър Сити ще са новия шампион в английската Висша лига. Това обаче не им пречи да трупат нови и нови победи. Следващият съперник на Гражданите е съставът на Фулъм, които към момента са в зоната на изпадащите. Не е изненада, че доказалият се сайт на PalmsBet дава сериозно предимство в коефициентите на Сити, като те са и в серия от цели десет поредни победи над този съперник.

Манчестър Сити са спечелили 16 от последните си 17 мача за първенство

Имайки предвид цялостното им представяне през сезона, то напоследък Фулъм имат доста по-добри изяви, като дори в последните си седем шампионатни мача имат само едно поражение от Тотнъм. Миналата седмица пък Котиджърс спечелиха визитата си на Ливърпул. На собствен терен обаче тимът среща повече трудности, като само веднъж в последните си десет домакинства бяха на победната страна. В същото време Манчестър Сити уверено са се запътили към титлата, като преди началото на кръга преднината им пред втория е в размер на 14 точки. Това е така, тъй като Гражданите спечелиха 16 от последните си 17 мача за първенство, но пък миналата седмица най-накрая бяха победени.

Залог за първи гол на Сити, под 4.5 картона и над 10.5 корнера

Фулъм трудно биха могли да се противопоставят на Манчесър Сити, като освен че са излизали победители, Гражданите са успявали да се разпишат първи в последните си осем сблъсъка срещу този опонент. Доста често в срещите им пък се наблюдават още наличието на под 4.5 картона и над 10.5 корнера, които са другите ни предложения за залог.