Опция “Price Rush” в Betfair

Видяно 77 пъти

Price Rush е една от промоциите на Бетфеър, която няма да откриете при останалите букмейкъри. Тази оферта съчетава по иновативен начин плюсовете на двата раздела, които ви очакват в сайта. В следващите редове ще ви разкажем повече за тази опция и за това как да се възползвате от нея.

Посетете Betfair


Price Rush от Betfair

Всеки, който е разглеждал платформата на Бетфеър, е забелязвал плюсовете на раздел „Спорт“ и спортната борса. Букмейкърът обаче е измислил как да комбинира преимуществата на двете секции, предлагайки промоцията Price Rush. Тя ви дава право да се възползвате от стойностите на „Спортна борса“, дори когато играете в сектора с твърди коефициенти. Ако, да речем, сте заложили на равен между Лудогорец и ЦСКА при стойност 2.3, но в борсата същата развръзка е изтъргувана за 2.7, чрез Price Rush букмейкърът ще индексира коефициента ви.


Как да получите Price Rush?

талон Price rush в Betfair
Изглед от секция „Спорт“, електронен талон „Price rush“ в Betfair
Веднага ще ви зарадваме с факта, че не се налага да полагате специални усилия, за да се възползвате от офертата на Betfair. Необходимо е просто да поставяте прогнозите си в секция „Спорт“ чрез единични залози. Важно е да запомните, че Price Rush се предлага само за сингъл предположения и не важи за комбинации. Промоцията е достъпна за някои пазари от следните спортове:

  • Футбол
  • Конни надбягвания
  • Тенис
  • Голф
  • Баскетбол

За да разберете дали някой от залозите ви е получил Price Rush, трябва просто да погледнете хронологията на играта си в тематичната секция на профила си.

Може да разгледате последните пазари, включени в офертата, от секцията Price Rush, която букмейкърът е поместил в централната лента за навигация на сайта.

Добре е да знаете още, че тази промоция на Betfair никога няма да ви ощети откъм стойности. Това значи, че Price Rush може само да увеличи коефициента ви на игра, но не и да го намали. Другият плюс е, че дори залогът ви да се е класирал за офертата, може да приложите Cash Out за него.


Нашето мнение за Price Rush

Price Rush е страхотна възможност, която ви очаква в сайта на Бетфеър. Както самият букмейкър посочва, рядко в живота се случва да получите повече, отколкото очаквате. Най-хубавото е, че няма специфични изисквания, които трябва да покриете. Офертата винаги работи във ваша полза, добавяйки към евентуалните ви печалби. Тя позволява да съчетаете плюсовете на двата раздела в сайта. От една страна играете в секцията, където винаги има кой да посрещне залога ви, а от друга – се възползвате от по-атрактивни коефициенти. Това е опция, която няма да откриете другаде.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Опция “Price Rush” в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!