Опция „Прекъсване на връзка“ в Betfair

Видяно 72 пъти

Ако поне веднъж сте играли в сайта на Betfair, значи сте се убедили, че продуктите, които букмейкърът предлага, са наистина атрактивни. Сайтът ви дава шанс да прекарате безброй приятни и разтоварващи часове. Какво става обаче, ако хобито ви се превърне във вреден навик? Не се притеснявайте, защото има решение и за тези случаи. В следващите редове ще ви покажем как може временно да изключите профила си в платформата на букмейкъра.

Посетете Betfair


Какво представлява „Прекъсване на връзка“?

Опцията „Прекъсване на връзка“ е част от политиката, която Бетфеър води за защита на играчите си. Тя ви дава възможност да ограничите достъпа си до игралните продукти на букмейкъра. В този случай вие сами преценявате за какъв период от време да прекъснете връзката си със сайта.

Добре е да запомните, че през този период няма да можете да се възползвате от нито едно предложение на Betfair. Ограничението ще бъде наложено както за секция „Спорт“, така и за борсата. То ще е валидно за профила ви, независимо от какво устройство и с какъв IP адрес се опитате да се логнете.


Как да го приложите?

опция за прекъсване в Betfair
Изглед от опцията за прекъсване на връзка в Betfair

За да активирате „Прекъсване на връзка“, е нужно да влезете в акаунта си. След това маркирайте профилното меню, което се намира в оранжевата лента. Изберете „Моята сметка“ -> „Моята Betfair сметка“. Ще попаднете в системното меню. В най-горния ред ще видите изписани следните възможности: Плащания, Игрова дейност, Моите данни, Промоции и награди, Защита на играч. Трябва да изберете последната. Тя ще ви отведе до различните опции, които Бетфеър са предвидили в защита на потребителите си. „Прекъсване на връзка“ е първата от тях.

Срещу името ѝ ще забележите син активен линк „Промени“. Натиснете го, за да активирате функцията. На екрана ви ще се появят три реда:

  • „Бих искал да задам прекъсване на връзка за:“ – Тук системата автоматично въвежда „Всички продукти“. Няма да имате право да промените тази настройка.
  • „Продължителност:“ – тук трябва да помислите и да въведете продължителността на периода, за който искате да ограничите достъпа си. Избирате между 24 часа, 48 часа, 72 часа, 7 дни, 30 дни.
  • „Въведете своята парола:“ е полето, в което трябва да попълните password-a си.
    Щом сте готови, натиснете „Напред“. Ако пък размислите, маркирайте „Откажи“ или просто затворете прозореца на системния панел.

За кого е полезна тази опция?

„Прекъсване на връзка“ е изключително полезна опция, която ви дава възможност да се предпазите, дори ако имате най-малките съмнения в самите себе си. Ако усещате, че започвате да мислите за Бетфеър прекалено често, възползвайте се от опцията да ограничите достъпа си до сайта. Няма да изгубите нищо.

Ако имате висящи залози, чиято развръзка ще стане ясна във времето, когато сте прекъснали достъпа си, те ще бъдат уредени автоматично и отразени в баланса на профила ви. Не губете контрол над играта си и активирайте функцията, ако имате притеснения.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Опция „Прекъсване на връзка“ в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!