Познавач ще си купи кон и ще го кръсти на Джейми Варди

Видяно 156 пъти

Познавач обеща да си купи състезателен кон и да го кръсти Вардиавинапарти (Варди се наслаждава на партито), след като спечели големите пари на състезанията в Нюбъри.

кон ще носи името Джейми Варди

Фенът на Лестър ще кръсти коня така, ако победи в битката с букмейкъра Бетфеър. Даунс си гарантира петцифрена сума от близо 1-милионния джакпот, след като направи залозите си на борсата на Betfair. Познавачът е избрал фаворита Блейзър за последната си прогноза.

„Случват ми се две невероятни неща едновременно. Бях роден близо до Лестър и съм фен на отбора цял живот. Така че да има шанс да станем шампиони и да ударя джакпота е просто невероятно. Спечелих 67 000 паунда от победата ни над Сити, така че планирам, че ще ползвам печалбата си, за да гледам мачовете ни в Европа, тъй като се надявам да завършим в четворката”, заяви щастливият късметлия.

От Бетфеър също поздравиха познавача“

„Г-н Даунс показа колко е комбинативен в това да избира победители. Често имаме потребители, които използват борсата, за да направят печалба. Пожелаваме късмет и на Лестър”, заявиха от компанията.

Историята на познавача обиколи цяла Англия и в крайна сметка стигна до Варди, който поздрави в ефир запалянкото и му пожела късмет. Крис и друг път е печелил големи пари от залози, а куриозно баща му Уилям е играл през 50-те за Сити.

„Ако беше бърз, колкото Джейми, щях да съм много щастлив. Платих по-голямата част от цената на един кон и от лятото той ще се казва Вардиавинапарти”, добави фенът.

Любовта му към Лестър е циментирана отдавна. Баща му го изненадал с фланелка, подписана от звездите на 60-те. Включително героят от Мондиал 66 Гордън Банкс и играчите на „гражданите” Дейвид Ниш и Майк Спрингфелоу.

„Не шофирам и не мога да гледам отбора на живо често. Следя клуба, откакто бях дете и се интересувам от надбягвания с коне, още когато баща ми ме вземаше на трасето в Маркет Рейсън на Боксинг Дей”, откровено сподели той.

Самият Варди пък посъветва запалянкото да избере някое по-добро име. Все пак футболистът се примири и каза:

„Ако ще взема такъв кон, трябва да е голям звяр”.

Доказателство за това каква еуфория предизвиква през този сезон Лестър в цяла Англия. Тимът остава лидер в шампионата и много нещастно загуби гостуването си на Арсенал в последния кръг след червен картон и гол на Дани Уелбек в самите последни секунди на мача.

betenemy

0 коментари за “Познавач ще си купи кон и ще го кръсти на Джейми Варди

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!