Полша ще бранят лидерството си в домакинство на Австрия

Християн Цуцев
Видяно 27 пъти
квалификации за световно 2018До преди няколко дни Полша изглеждаха като абсолютно сигурен участник на предстоящото европейско първенство, но сега цели четири отбора са в рамките на четири точки и имат реални шансове да заемат едно от заветните две места в Група G. Австрия се очертава като най-сериозният съперник на Полша, макар че първата среща между двата тима бе спечелена от Дружина полска, а сега дори ще са в ролята на домакин. Вероятно заради това те получават леко предимство от спортния букмейкър Bet365, като коефициентът им за успех обаче е над 2.00.

Залог за под 2.5 гола

Полша определено не се славят като особено резултатен отбор, като в шест от последните им седем турнирни двубоя е имало под 2.5 попадения. С оглед важността на предстоящата среща те вероятно ще подходят по-предпазливо, така че си струва да хвърлите едно око в сайта за спортни залози PalmsBet и ставката, която предлагат за селекция под 2.5 гола.

Полша са водач в групата

След като не записаха нито една победа в Лигата на Нациите, Полша започнаха ударно настоящите квалификации, като се поздравиха с последователни победи над Австрия, Латвия, Македония и Израел, при това без дори да допуснат гол в своята врата. Това се случи обаче по-рано тази седмица, когато тимът загуби визитата си на Словения.

Австрия са в серия от три победи

Доста по-различен бе пътят в квалификациите на Австрия, които стартираха с поражения от Полша и Израел, но след това натрупаха три победи срещу Словения, Македония и Латвия, последната от които по-рано тази седмица, след разгром срещу Латвия. Играта на чужд терен обаче може да се окаже сериозно препятствие, точно както на последните квалификации, където Австрия загубиха визитите си на Сърбия и Уелс.
Коефициентите подлежат на промяна!
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Полша ще бранят лидерството си в домакинство на Австрия

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!