Полша - Австрия Прогноза

09 септември 21:45
Прогноза: X
Гледай на-живо сега!

Полша ще бранят лидерството си в домакинство на Австрия

квалификации за световно 2018До преди няколко дни Полша изглеждаха като абсолютно сигурен участник на предстоящото европейско първенство, но сега цели четири отбора са в рамките на четири точки и имат реални шансове да заемат едно от заветните две места в Група G. Австрия се очертава като най-сериозният съперник на Полша, макар че първата среща между двата тима бе спечелена от Дружина полска, а сега дори ще са в ролята на домакин. Вероятно заради това те получават леко предимство от спортния букмейкър Bet365, като коефициентът им за успех обаче е над 2.00.

Залог за под 2.5 гола

Полша определено не се славят като особено резултатен отбор, като в шест от последните им седем турнирни двубоя е имало под 2.5 попадения. С оглед важността на предстоящата среща те вероятно ще подходят по-предпазливо, така че си струва да хвърлите едно око в сайта за спортни залози PalmsBet и ставката, която предлагат за селекция под 2.5 гола.

Полша са водач в групата

След като не записаха нито една победа в Лигата на Нациите, Полша започнаха ударно настоящите квалификации, като се поздравиха с последователни победи над Австрия, Латвия, Македония и Израел, при това без дори да допуснат гол в своята врата. Това се случи обаче по-рано тази седмица, когато тимът загуби визитата си на Словения.

Австрия са в серия от три победи

Доста по-различен бе пътят в квалификациите на Австрия, които стартираха с поражения от Полша и Израел, но след това натрупаха три победи срещу Словения, Македония и Латвия, последната от които по-рано тази седмица, след разгром срещу Латвия. Играта на чужд терен обаче може да се окаже сериозно препятствие, точно както на последните квалификации, където Австрия загубиха визитите си на Сърбия и Уелс.
Коефициентите подлежат на промяна!
Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Полша ще бранят лидерството си в домакинство на Австрия

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!