Разкриха какъв ще е новият договор на Лео Меси с Барсеона

Видяно 48 пъти

Барселона продължават да държат лидерството в испанската Ла Лига, след като снощи тимът успя да зaпише нова победа, налагайки се с 2:0 над Леганес. Едно от попаденията бе отбелязано от Лео Меси, като това бе и негово 699 попадение, от които 629 с екипа на Барселона. Аржентинският магьосник отдавна си е заслужил правото да играе с фланелката на Каталунците до когато той лично прецени.

В последния договор на Меси има клауза, че той е в правото си да напусне клуба като свободен агент след края на всеки сезон. Той обаче не се възползва от тази си възможност през това лято. Испанският ежедневник Mundo Deportivo съобщава, че Меси вече е постигнал споразумение с клуба, като според условията в него той ще играе за Барселона до 2023 година.

Въпросният договор ще бъде за 1+1 година, като ще влезе в сила от лятото на 2021 година. Иначе казано, опцията за напускане на тима след края на всеки сезон продължава да бъде активна. Аржентинският магьосник е част от първия състав на Барселона от 2003 година, така че ще има възможност да направи 20 поредни сезона с екипа на Барселона.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Разкриха какъв ще е новият договор на Лео Меси с Барсеона

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!