Колко силни всъщност могат да станат ЦСКА 1948 с подкрепата на Цветомир Найденов и Боян Найденов

Видяно 159 пъти

Доколко е важно финансирането за успеха на даден отбор? Какво е значението на финансовата подкрепа за ЦСКА 1948? Вижте повече за сътрудничеството между армейците и най-големият роден онлайн букмейкър.


Колко пари инвестират Цеките за стабилизирането на столичния гранд

ЦСКА

Примерите в световния футбол за отбори, които стремително са се насочили нагоре след подписване на спонсорски договори, са многобройни. Доброто финансиране е в основата на цялостния мениджмънт на всеки клуб. Разполагайки с по-голям бюджет, тимовете имат възможност за инвестиции в нови попълнения на състава, за по-добра мотивация на играчите, за оптимизиране на материалните условия, за осигуряване на по-стойностна подготовка и по-квалифицирани специалисти.

Компанията на Цеките става генерален спонсор на ЦСКА 1948 през януари 2017 г., тоест няколко месеца след фалита на ЦСКА и след основаването на сдружението на феновете и създаването на отбора (ЦСКА 1948). Точните параметри на договора не се оповестяват, но е известно, че в него има клаузи, които касаят преминаването на тима във всяка следваща по-горна дивизия. Боян и Цветомир Найденови умишлено не стават спонсори на клуба веднага след създаването му. Те искат да избегнат спекулации от типа: „Ефбет си направиха тяхно ЦСКА.“. След като обаче виждат с какво желание и хъс заявява амбициите си младият отбор през първите месеци след основаването си, Цеките се включват във финансирането като генерални спонсори.


Защо тяхната работа интуитивно подсказва, че проектът ще върви нагоре

Цветомир и Боян НайденовиБоян Найденов и Цветомир Найденов не крият, че подкрепата за ЦСКА 1948 е не само бизнес обосновано, но и емоционално решение. Цеките са фенове на армейския клуб от деца. След обявяването му в несъстоятелност, двамата са сред над 200-те фена, които основават новото дружество. И до днес те присъстват на всяко общо събрание, където се гласуват решенията за бъдещето на тима.

Този новаторски стил на прозрачно управление им дава възможността да са наясно къде отива всеки лев, инвестиран от тях в отбора. Основните приоритети са два: развитие на материалната база и инвестиране в младите надежди.

Към ЦСКА 1948 има безплатни школи за юноши в 4 възрастови групи, откъдето идват и много от младите попълнения на отбора.

Цветомир Найденов споделя, че винаги е смятал, че това е правилният път за развитие не само на червения клуб, но и на родния футбол като цяло: вместо да се харчат пари за покупка на скъпи чуждестранни играчи, същите средства да се влагат за развитие на потенциала на младите таланти.

Тази концепция определено се оказва изключително продуктивна. От 2017 година насам тимът чертае непрекъсната прогресия и с всеки следващ сезон се изкачва с поредно ниво в родното първенство: от аматьорските групи, през В група до настоящата си втора позиция в Б група. Тенденцията показва, че са съвсем реални са очакванията отборът да завърши на призовото място във втората ни дивизия и догодина да се включи в efbet Лига.

Боян и Цветомир Найденови са убедени, че инвестицията в ЦСКА 1948 е сред най-добрите им решения. Това, че отборът е в топ пет по популярност сред родните отбори, им предоставя отлични възможности за реклама на бранда ефбет. А фактът, че постига безупречни резултати, с които малко родни тимове могат да се похвалят, им носи удовлетвореност, че бъдещето на червената идея е обещаващо и че те имат значителен принос за това.

Посетете Efbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Колко силни всъщност могат да станат ЦСКА 1948 с подкрепата на Цветомир Найденов и Боян Найденов

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!