Фентъзи футбол в Палмс Бет

Видяно 117 пъти

Колкото повече нови предложения има, толкова по-голям е шансът за печалби. От Palms Bet отлично знаят това и работят непрестанно по въпроса, за да осигуряват нови начини за постъпления. В настоящите редове, предстои да разгледаме играта фентъзи футбол.

Посетете Палмс Бет

Какво предтавлява фентъзи футбол в Палмс Бет?

Toва е онлайн игра, при която вие имате възможността да си създадете тийм от реални играчи от дадено първенство на Първа Професионална Лига и след всеки кръг да получите определен брой точки, спрямо това как са се представили футболистите от вашия фентъзи отбор, сформиран от вас самите.

Любопитното тук е, че отборът ви се състои от общо петнадесет играча, като трябва да изберете три нападателя, пет полузащитника, пет защитника и двама вратати. Имате стартов бюджет от десет хиляди лева. Имате правото да изберете до трима играчи от всеки отбор от Първа Професионална Лига. Всяка игра има общо двадесет и шест редовни кръга, като не се броят баражите за изпадане. Изберете 11 играчи, с които да стартирате и се впуснете в това приключение.


Правила и Условия

За да вземете участие в Palms Bet трябва да имате отворена сметка с реални парични средства. Ако това е така, то запознайте се с част от правилата и условията, посочени по-долу:

  • Минималното изискване за залог, за да можете да се включите в тази игра, е на стойност 5 лева.
  • Максималният залог възлиза на 500 лева. Това означава, че не можете да натскачате определените лимити, наложени от организатора.
  • Посочените суми, с които можете да се включите в играта към дадена стая, са както следва – 5 лв., 10 лв., 20 лв., 50 лв., 100 лв. и 500 лв.
  • Имате правото да участвате колкото пъти желаете, без операторът да ви налага лимит за броя лиги, в които да се включите.
  • Една стая може да побира максимум десет играча.

Наред с тези основни изисквания, имайте предвид, че Палмс Бет си запазва правото да прекрати промоцията по всяко време, ако установи, че има извършени злоупотреби, или някои от правилата не са спазени. Ето защо ви съветваме да разглеждате редовно официалната страница на Palms Bet League, за да се информирате за всякакви нововъведения, които биха могли да изникнат.


Допълнителна информация
  • Ако сте победител в игра, в която сте в стая с други десет играча, вие взимате 80% от общия нартупан награден фонд.
  • В стаи от тип ‘един срещу друг’, печелившият ще вземе 90% от общия награден фонд.
  • Когато стаята е с неопределен брой играчи, за спечелил ще се зачита играч, който има най-много натрупани точки. Неговото възнаграждение ще бъде 50% от общо натрупалите се парични средства в наградния фонд. Съответно за завършилите на второ и трето място, процентите са както следва – 20% за сребърното второ място и 10% за завършилият на трета позиция.

Финални думи

Ако фентъзи футболът е успял да привлече вниманието ви, то можете да изпробвате това предложение още сега. Имайте превид, че разполагате и с други бонуси на Палмс Бет, които са активни за всички потребители на сайта, направили своята регистрация в платформата. Съветваме ви, ако и вие сте футболен запалянко, който обича да следи и прогнозира играта, да създадете своя фентъзи отбор от най-добри играчи още сега.

Имате шанса да вземете страхотни награди, докато практикувате любимото си занимание, така че няма какво да му мислите. Просто се придържайте към това, което Palms Bet има като условия, за да сте сигурни, че ще усвоите правилно наградите, които ще си спечелите.

Вход в Palms Bet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Фентъзи футбол в Палмс Бет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!