Появи се писмото, с което Меси е поискал да напусне Барселона

Видяно 50 пъти

От просто спекулации, твърденията, че Меси ще напусне Барселона вече изглеждат съвсем реални и това сякаш ще се случи съвсем скоро. Говори се, че аржентинецът е подал писмена молба към ръководството, в която информира, че има желанието да напусне клуба. В своя договор с Барселона, играчът има клауза да напусне по своя воля след края на всеки сезон. Тази клауза обаче е била до 10 юни, но пък покрай ситуацията с коронавируса сезонът беше удължен. Иначе, откупната клауза на Меси е недостижимите 700 милиона евро. В Интернет се появи снимка на писмо, за което се твърди, че е написано именно от Меси. Ето и какво гласи то.

„С това писмо, аз, Лионел Андрес Меси, моля да бъде разтрогнат договорът ми с уважаемия клуб в съответствие с член 24, който ми дава това право. Оценявам всички възможности за личностно и професионално развитие, които ми бяха предоставени. В същото време лични причини ме принуждават да взема това трудно решение, което се надявам да бъде прието от клуба по най-добрия начин“

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Появи се писмото, с което Меси е поискал да напусне Барселона

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!