Тежък жребий за Цвети Пиронкова – Серина Уилямс и Азаренка я очакват

Видяно 84 пъти

След силното си представяне на US Open и изиграния четвъртфинал, Цветана Пиронкова напълно заслужено получи уайлд кард за основната схема на предстоящия Ролан Гарос. Днес беше теглен и жребият за надпреварата, а първата съперничка на българката ще бъде 33-годишната Андреа Петкович. До този момент двете са си разменили по една победа в мачовете помежду. Първо Цвети побеждава през далечната 2007 година, а след това през 2014 година Петкович взима реванш, при това насред София.

При успех, Пиронкова отново ще има възможност да се изправи срещу Серина Уилямс още във втори кръг. Преди това американката трябва да победи своята сънародничка Кристи Ан, което изглежда като лесна задача. При евентуален успех на Цвети и във втори кръг, тя няма как да се отпусне, тъй като малко след това я чака друга от фаворитките – Виктория Азаренка.

Вижте и пълния жребий при дамите:

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Тежък жребий за Цвети Пиронкова – Серина Уилямс и Азаренка я очакват

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!