Цветана Пиронкова срещу Дона Векич – анализ и очаквания за двубоя

Видяно 200 пъти

Походът на Цветана Пиронкова на провеждащия се US Open продължава с мач срещу Дона Векич от третия кръг на надпреварата. Двубоят им ще бъде трети на корт номер 5, където програмата започва с два мъжки двубоя. Взависимост от тяхната продължителност ще стане ясно кога ще стартира и мачът на Пиронкова и Векич, като той със сигурност няма да бъде преди 22:00 часа.

Българката може а се похвали с добра успеваемост срещу тази съперничка, като не само е спечелил всичките им четири сблъсъка до този момент, а дори не е загубила и сет. Тук обаче трябва да вметнем, че последната среща между двете беше преди близо четири години, а Векич бе само на 20 години. Пиронкова играе на турнира със защитен ранкинг, докато Векич е поставена под номер 18.

До този момент в турнира българката успя да се справи в по два сета първо със Самсонова, а след това и с Мугуруса, което беше определено и като една от големите изненади на турнира. Другата голяма бомба бе хвърлена именно от хърватката, която още в първия кръг отстрани Каролина Плишкова в три сета.

Букмейкърите отново дават по-малки шансове за успех на Пиронкова, като коефициeнтът за нейна победа е 2.65, докато този за успех на Векич се оценява на 1.55.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Цветана Пиронкова срещу Дона Векич – анализ и очаквания за двубоя

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!