Букмейкърите отписаха шансовете на Цвети Пиронкова и Вики Томова на US Open

Видяно 78 пъти

Днес стартира българското участие на US Open, като тази година, освен Григор Димитров при мъжете, българската чест ще бранят и две дами – завърналата се след майчинство Цветана Пиронкова и Виктория Томова. Програмата за деня отреди и двете да играят по едно и също време, при това откривайки програмата, съответно на корт номер 15 и корт номер 17. Цвети ще трябва да се изправи срещу Людмила Самсонова, докато Вики ще мери сили с поставената под номер 22, Аманда Анисимова. Според водещите букмейкъри у нас шансовете и на двете българки за успех са нищожни.

Пиронкова има големи успехи в кариерата си, но тя не е играла в официален мач от 2017 година насам, така че очаквано е сочена за аутсайдер. При Томова ситуацията е различна, тъй като тя играе срещу водеща тенисистка и очаквано, няма как да не бъде определена като аутсайдер в срещата.

Коефициентът за победа на Пиронкова в Efbet е 8.25, докато този на нейната опонентка Самсонова е 1.10. В Bet365 успехът за цвети се оценява на 8.00, докато в Winbet – с 6.60. Доста сходна е и ситуацията за Вики Томова, чийто ставка за победа в Efbet е 7.50, срещу 1.12 за Анисимова. При Bet365 коефициeнтът спада до 7.00, а при Winbet на 6.80.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Букмейкърите отписаха шансовете на Цвети Пиронкова и Вики Томова на US Open

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!