Ad disclosure
Betenemy има основна цел да изгради доверие у посетителите си, предоставяйки проверено, качествено и полезно съдържание. Ние няма да ви затрупаме с досадни реклами на нашия сайт, но за да съществуваме, използваме т.нар. Афилиейт линкове. Тяхната цел е да насочим нашите посетители към избрано от тях онлайн казино или букмейкър. По този начин, има вероятност да спечелим комисиона, с която да подобрим още повече предлаганите от нас услуги. В страницата ни За нас може да прочетете малко повече информация за модела на работа на нашия бизнес.
Съдържание

Често получаваме от читатели запитване дали има работещ линк за Пинакъл България. Добрата новина е, че вече можем да ви предостави такъв, а още по-добрата е, че благодарение на иновативния подход на Sportingwin играта в Пинакъл Спортс вече е съвсем легална за български клиенти.


Как да вляза в Pinnacle Bulgaria?

Работещ линк за Пинакъл Спортс
 1. Последвайте нашия Линк за Пинакъл Спорт, който ще ви отведе в сайта на Sportingwin.
 2. За да достъпите раздела, цъкнете върху бутончето ‘Вход’ и влезте в профила си.
 3. Ако все още нямате сметка, ще трябва да си направите регистрация в Sportingwin, за да залагате.
 4. Разгледайте раздела на компанията, заедно с разнообразните опции за спорт и залози на политика.

Към Пинакъл в Sportingwin


Какво представлява разделът Pinnacle в Sportingwin

Разделът на Pinnacle Sports за България представлява съвместно усилие между Pinnacle и Sportingwin, от което печелят най-вече играчите.

Както знаете, засега Пинакъл няма лиценз от НАП, а и доколкото ни е известно, няма амбиции за получаването на такъв.

По тази причина, играта в сайта на британското буки е ограничена от регулаторните органи, а самият бранд не приема регистрация на играчи от България.

Pinnacle Sports

Това можеше да значи липса на работещ линк за Pinnacle, ако на Sportingwin – лицензиран в България със страхотна репутация по света, не им бе хрумнала находчивата идея да предоставят под шапката си пълноценен достъп до спортните предложения на сайта. Достатъчно е да си направите регистрация в Спортингуин, за да играете в Пинакъл от България.

Единственият минус, който забелязване, е, че секцията е изпълнена изцяло на чужд език. Сред опциите са английски, руски, португалски, немски. Дори да не говорите чужд език обаче, едва ли ще срещнете затруднения, защото общата визия на платформата е доста интуитивна и ще може да се ориентирате бързо.


Навигация в Pinnacle за България

Разделът на Пинакъл България е поместен в централната лента за навигация на Спортингуин. Ако желаете да се възползвате от коефициентите и опциите за залог на Pinnacle, просто цъкнете върху линка.

Pinnacle България в Sportingwin

Пред вас ще се появи оригиналната визия, която ви очаква и в отделната платформа на Pinnacle Sports в държавите, където операторът има лиценз. Що се отнася до спортните залози, няма да срещнете никакви ограничения. Налични са всички секции, полезни функции, филтри и различните формати на коефициентите.

Разликата е, че тук на най-централно място се показва менюто на Sportingwin, което ще ви позволи да превключите между опциите на лицензирания в България бранд.

Надолу следва оригиналната визия на Пинакъл. Сайтът им и неговият интерфейс са изключително изчистени и опростени за играчите, що се отнася до поставянето на залозите. Много букмейкъри използват платформа (т.нар. ASI софтуер), докато Пинакъл Спортс са надградили собствена система и изпъкват с уникален интерфейс, дизайн и функционалност, която ги отличава от останалите. Изцяло променена и редактирана ASI версия, която улеснява играчите.


Спортни залози в Pinnacle раздела на Sportingwin

Pinnacle Sports извеждат спортните залагания крачка напред, като предлагат динамични линии и дизайн, позволяващи на клиентите им да наблюдават как се променят коефициентите, заедно с промяна на съответния цвят, без дори да трябва да рефрешват браузъра си.

Тук ще намерите и едни от най-високите ставки, а също така Пинакъл предлагат много опции, като залагане на корнери, хендикап, брой голове, брой сетове, полувремена, картони и много други. Всички тези екстри са налични както за американските спортове, така и за останалите дисциплини, характерни за Европа.

Pinnacle Sports България

Какви спортове има?

 • Австралийски футбол
 • Бадминтон
 • Банди
 • Бейзбол
 • Баскетбол
 • Бокс
 • Крикет
 • Крос кънтри
 • Колоездене
 • Дартс
 • еСпортове
 • Американски Футбол
 • Футзал
 • Голф
 • Хандбал
 • Хокей
 • Политика
 • Ръгби
 • Ски скокове
 • Футбол
 • Тенис на маса
 • Волейбол
 • Водна топка

Налични пазари

Пазарите, на които може да заложите в са доста разнообразни, особено, когато говорим за най-популярните дисциплини и турнири. Ще ви дадем примери за някои от най-обичаните спортове в България:

 • 👉 Футбол: Краен резултат, Брой голове, Хендикап за мач, Хендикап за полувреме, Голове за отбор, Хендикап за корнери, Общ брой корнери, Троен хендикап, Двата отбора да отбележат + Общ брой голове, Двата отбора да отбележат + Краен победител, Двата отбора да отбележат в полувреме, Точен резултат, Точен резултат за полувреме, Двоен шанс, Равенство – Няма залог, Точен брой голове в мача, Първи отбор да отбележи, Резултати по полувреме, Четно/Нечетно, Победна разлика
 • 👉 Баскетбол: Хендикап за резултат, Залог за асистенция, Точки за играч, Асистенции + Точки + Отнети топки за играч, Под/Над брой точки в мача, Под/Над брой точки за отбор,
 • 👉 Тенис: Краен резултат, Победител по сетове, Общ брой сетове в мача Под/Над, Хендикап по сетове, Ще има ли тайбрек в мача, Ще има ли мачбол в мача, Ще има ли обърнат мачбол в мача.

Коефициенти в Pinnacle

Тук е и силната страната на този букмейкър. От Pinnacle Sports твърдят, че няма да намерите по-високи ставки за редица спортни срещи, които предлагат. Техният сайт е подреден на първо място според класацията на известния портал за коефициенти OddsPortal.com. Трябва да споменем също, че това е една от причините много хора да предпочитат Pinnacle Sports – те държат страшно много на коефициентите и там им е силата.

Фиш за залози

Фиш за залози в Pinnacle България

В Пинакъл фишът за залози се нарича Bet Slip. Разположението му е, както обикновено, в дясната част на сайта. В него се показват всички избрани селекции от спортния раздел на букмейкъра. Към всяка получавате информация за самото събитие, какъв избор на пазар сте направили и какъв е коефициентът към него. Под всички селекции се показва общият коефициент.

Сред функционалностите, които ви дава т.нар. Bet Slip, е възможността да заложите няколко избрани селекции на сингъл, т.е. всяка една самостоятелно. Точно раздел „Singles“ се зарежда при избор на събития.

Към всяко едно се показва и максималната сума, която ви е позволена да заложите. Вие обаче може да предпочитате залог от тип права колонка, който се прави чрез избирането на подраздел „Multiples„. В него ще видите възможностите, които ви се предоставят, като права колонка и системи.

Има и поле, където да въведете сумата на залог. Тогава системата автоматично ще изчисли и ще покаже печалбата, която може да генерирате. Последната стъпка за приемането на вашия фиш от Pinnacle е избиране на бутон „Confirm Bets„. Така ще потвърдите залога си и той ще се появи в раздел „My Bets„, намиращ се точно до фиша за залози.

Арбитражни залози

Някои може би не знаят какво означава това, но нека ви изясним ситуацията с няколко думи. Арбитражните залози ви позволяват да премерите шансовете си за определено събитие в няколко букмейкъра. Разглеждайки коефициентите им, има вероятност да се стигне до такава ситуация, при която вие залагате на всички възможни събития от даден пазар и със сигурност сте на печалба.

Макар подобен тип залози по принцип да се толерират в оригиналната платформа на Pinnacle, в Sportingwin те са забранени. Това означава, че поставянето на арбитражи тук се счита за нарушение. Ето какво пише в общите условия на Sportingwin по темата:

Арбитражно залагане (Arbitrage Betting) е практика, забранена от ОХИ, при която клиент използва т.нар. „грешки” с цел печалба.

Има ли спиране на залога с Cash Out в Pinnacle раздела?

Макар че кеш аут е наличен в сайта на Sportingwin, в раздела със залози на Pinnacle България той не се предлага. Имайте го предвид, когато играете там. Това е част от цялостната политика на британското буки, което не поддържа тази функция и в собствените си платформи.


Залози на живо

Пинакъл България залози на живо

От сайта са покрили над 20 спорта, като за почти всички имат и опция да залагате на живо. Единствено трябва от Pinnacle да са включили срещата в своя списък със залози към даден момент. Тук, за разлика от повечето букмейкъри, сайтът не предоставя много богат избор от възможности.

Ако предпочитате залозите в реално време, по-добре се насочете към оригиналния раздел на Sportingwin. Ако все пак искате да залагате на живо в Пинакъл Спортс, първо трябва да изберете предпочитан спорт, а слд това да цъкнете върху таба Live.


Бонус за Pinnacle България

Може би вече се питате дали в Sportingwin има бонус за Pinnacle Bulgaria. За съжаление, към момента партньорството между двата бранда не е съпроводено от специални оферти. В условията на предлаганите от Sportingwin бонуси специално е посочено, че те не могат да се ползват в раздела на Pinnacle.


Залози на електронни спортове (ESports)

еСпортове в Pinnacle България

Sportingwin са решили да разчитат на Pinnacle Sports и за раздела си с електронни спортове. Ще го намерите в лентата за навигация на лицензирания бранд.

Всъщност, може би не знаете, но тъкмо Пинакъл бяха едни от първите, които разработиха специален раздел, посветен на залозите на електронни дисциплини. В това число вие може да залагате на отбори от StarCraft 2, Дота 2, League of Legends или пък на небезизвестната Counter Strike:GO.

В този раздел може да откриете провеждащите се към момента събития, след което да решите на кой отбор искате да заложите. И тук коефициентите са особено атрактивни. В Pinnacle Sports по принцип залагат и доста от геймърите, които играят тези игри или ги следят отблизо. Ето защо алтернативният подход на Sportingwin, благодарение на който и българските клиенти могат да залагат в Пинакъл, е добре дошъл за феновете на еСпортовете.

В секцията с електронни спортове има и подкатегория с предстоящите събития. Така може да добиете представа на какво може да заложите и за кои отбори да съберете повече информация, преди да извършите заключителните залози.

Най-хубавото е, че тук може да откриете отново секция със статии, които са посветени на електронните игри и залозите към тях. В тази секция ще откриете мнения и обзор за почти всяка приключила или предстояща среща, както и добри идеи и стратегии за залагане.

еСпортове в Пинакъл


Мобилна версия и Pinnacle апликация

Pinnacle в Sportingwin

За любителите на залозите през телефон и таблет Sportingwin mobile осигурява пълен комфорт на игра. Разбира се, ще имате достъп и до раздела Pinnacle Bulgaria. За да го видите през мобилно устройство, ще трябва да се логнете в профила си.

И тук, както и при десктоп версията на главна позиция се появява лентата за навигацията в Sportingwin, а на второстепенно място остават разделите на Пинакъл. Това обаче изобщо не пречи на работата с раздела.


Начини за депозиране и теглене

Може би се чудите как се случват плащанията на печалбите от Pinnacle за България. Отговорът е ясен и надежден – всичко се урежда през платформата на лицензирания бранд Sportingwin. Трансакциите се следят от НАП и всичко се урежда по прозрачен и легален начин. Ето от кои методи може да си изберете:

Начин за плащанеМинимум депозитМаксимум депозитПериод за транзакция
Visa LogoVisa10 лв.5000 лв.Веднага
MasterCard LogoMasterCard10 лв.5000 лв.Веднага
EasyPay LogoEasyPay10 лв.4000 лв.Веднага
Начин за плащанеЛимит за тегленеМаксимум тегленеПериод за транзакция
Visa LogoVisa50 лв.5000 лв.до 5 дни
MasterCard LogoMasterCard50 лв.5000 лв.до 5 дни
EasyPay LogoEasyPay50 лв.5000 лв.Веднага

Какво трябва да знаем за Pinnacle?

Pinnacle Sports е компания, която оперира с най-малките букмейкърски величини откъм залози в този бранш. Това ще рече, че те предлагат може би едни от най-добрите оферти за залагащите играчи.

Тези, които разбират колко важно е да заложиш на букмейкър, предоставящ различни опции за залагане, биха се спрели на Пинакъл Спортс. Всеки сериозен играч би приел залагането в сайта им като сериозна инвестиция. Разделът от спортни залози ги изгражда като едни от най-значимите и високо оценени букмейкърски къщи.

Как Pinnacle преборва конкуренцията?

Когато Пинакъл Спортс се появяват онлайн през 1998 година, повечето букмейкъри се бореха в този бизнес, като използваха различни бонус промоции и оферти, като тяхно основно оръжие и стратегия. Играчите в Pinnacle обаче се възползваха най-вече от добрите коефициенти и множеството възможности за залагания. Именно това позволява на компанията да подмине конкурентите си в това състезание.

Къде е централата на букмейкъра?

По данни на Пинакъл, централата на компанията е разположена на адрес в Малта, понеже оттам е издаден и един от лицензите на бранда. Точният адрес е: Susan Court B1, Triq il-Prinjolata, Ta’Xbiex, XBX 1130 Malta. Предоставяме ви и възможност да хвърлите един поглед чрез услугите на Google Maps.


Често задавани въпроси

Има ли работещ линк за Pinnacle?

Да! Може да правите залози в Пинакъл от България, ако посетите Sportingwin и си направите регистрация там.

Предлага ли Pinnacle vip код?

Засега няма специален Pinnacle VIP код за български клиенти.

Какви са преобладаващите за Pinnacle мнения?

Всички спортни фенове, които обичат спортните залози, харесват Pinnacle заради високите им коефициенти и нестандартните пазари.

Защо си заслужава да залагам в Пинакъл?

В Pinnacle България имате шанс да се възползвате от апетитни коефициенти и да играете на доста алтернативни пазари, които няма да срещнете другаде.

Мога ли да поставям арбитражни залози?

По принцип арбитражни залози в Pinnacle са позволени, но под шапката на Sportingwin те не се толерират. Според общите условия на Спортингуин: „Арбитражно залагане” (Arbitrage Betting) е практика, забранена от ОХИ, при която клиент използва т.нар. „грешки” с цел печалба.


Заключителни думи и оценка за Pinnacle

Екипът на Betenemy е изключително доволен от факта, че благодарение на Sportingwin, българските клиенти имат вече достъп до предлаганите в Пинакъл спортни залози. Ако разгледате секцията, ще забелжите, че повечето стойности са с няколко стотни или дори десети по-високи от тези на конкуренцията. Нашите впечатления са, че този бранд е най-силен в pre-match коефициентите, но ви предлагаме да се уверите сами.

Към Pinnacle в Sportingwin

Последна промяна от Betenemy :

30 мнения за Работещ Линк за Пинакъл Спортс България

 1. Ха
  Хамди
  Можеш ли да го докажеш?
 2. Ив
  Иван
  Не знам какво имате предвид с високи лимити, но току що си направих акаунт и на коефициент 1.85 не ми дава да заложа повече от 200 евро. Това е абсурдно малко
 3. Ми
  Мирела
  Като изключим доста големите такси за изтегляне на суми от акаунта, Пинакъл си е супер казино-букмейкър. Аз лично предпочитам казиното и игрите в него, като рядко залагам на спортове. Това, че няма казино бонуси не ме притеснява, понеже досега винаги оператора ми е изплащал каквото съм спечелила. И освен това, не се е случвало да имам примерно 10 неуспешни врътки в казиното, ккакто се случва в други сайтове. Просто тук нещата ми изглеждат най-честни за хора като нас, обикновените играчи.
 4. Ми
  Милко
  Имат специфична политика, която не се нрави на някои играчи ама в крайна сметка пазарът е голям, винаги може да се преориентирате. Аз не мисля, че pinnacle имат конкуренция, що се отнася до коефициенти, а лично за мен това е едно от най-важните неща затова съм ок с останалите им условия.
 5. ki
  kiril
  muchenie e s tezi tehni linkove za dostup...... dobre che ima mirror links ama.... inache koeficientite im sa top
 6. Ив
  Иво
  Доволен съм и ако не се развалят ще продължавам да залагам при тях заради високите коефициенти
 7. Ге
  Георги
  Щом не предлагат кеш аут даже няма да си направя и регистрация
 8. Ва
  Вакрил П.
  Pinnacle си е доста известен в чужбина. Съгласен съм, че няма да пуснат кеш аут или супер яките и разнообразни бонуси. Това просто не е тяхната политика и въпреки това те пак печелят, пак придобиват популярност. Не знам дали сте наясно, но Пинакъл е един от най-големите спонсори на eSports състезанията. Те просто насочват вниманието си там, където знаят, че ще бъдат сред лидерите, както са при коефициентите за спортни залози. На мен лично ми допадат и винаги проверявам коефициентите им, когато залагам на основни пазари.
 9. Ру
  Румен Тошев
  Направо не мога да си обясня какво още чакат и защо нямат пуснат кеш аут.. абсурдно е за букмейкър от техния ранг. Нямат лиценз у нас, няма и да имат. Ако са проучили пазара ни за спортни залози, знаят, че тук играчите търсят освен високи коефициенти, при които никой не може да им успори, че са най-добрите, но хората си искат и бонуси, каквито примерно дават от Winbet. Това последното са мои лични наблюдения и не ангажирам никой с мнението ми ;))) Та поради тая причина изобщо не ми се вярва бг пазара да им се струва достатъчно апетитна хапка, че да си правят труда за лицензи и т.н.. Няма тако
  Прочети повече
  ва животно като пренебрегван букмейкър. Без значение дали си в България или където и да е - доказал ли си се като име, хората ще залагат без да се колебаят. И лицензът също не е оправдание. Аз като имам интерес към дадено буки си търся линкове за достъп ;))
 10. Ка
  Камен
  Факт е, че в чужбина Pinnacle е много ценен букмейкър. Гледам, че и други споделят това, аз също мога само да потвърдя. Хората там, които се занимават от дълго време със залози, без колебание ги признават за едни от топ имената. Вие сами си направете изводите.
 11. Ва
  Валери
  Тук може и да не са сред най-популярните, но в чужбина ги признават за едни от най-добрите.
 12. Ми
  Милен
  Най-добре хора,. които не са залагали в пинакъл, да не оставят мнение ... Това е букмейкър, който не е за всеки, не всеки може а разбере идеята му, която в ревюто ясно е описана - Pinnacle дава високи коефициенти и не лимитира. Какво повече искате? Другите букмейкъри имат лъскави сайтове, но и се оплаквате, че ви лимитирали. Ами не залагайте при тях тогава ...
 13. Sl
  Slabi sa
  osven visokite koeficienti ne vijdam drugi predimstva pri tqh ... ne znam kakvo tolkova gi hvalqt che ne limitirali az zalagam v bg bukmeikar I sashto ne sam limitiran a pyk I'm vzimam parichkite ... pinnacle moje da e marka, no sa mnogo slabi osobeno za zalozi na jivo koeto si e golqm minus
 14. Тр
  Трайко
  Не са известни сред БГ играчите, но не са лоши като цяло. Имат хубави коефициенти.
 15. Bo
  Bojidar
  Az zalagam v pinnacle ot okolo godina i sam poveche ot dovolen. Naistina nqmat mnogo dobra platforma za zalozi na jivo, no pone taka ne se blaznq i da zalagam na jivo. Pravq si prognozite predi machovete i sled tova se radvam na pechalbite v dosta ot sluchaite. Koeficientite im sa top - nqmat ravni naistina! I neshto za linkovete - v tozi sayt vinagi namiram aktualen takav i zatova kato mi sekne dostapa parvo proverqvam tova revyu. Inache moje da tarsite i po nay-razlichni forumi v neta.
 16. Ми
  Михаил
  Нямам кой знае какви впечатления от Pinnacle. Знам, че коефициентите им са ок, ама тук не са популярни. Май по-скоро бих се ориентирал към друг букмейкър, особено като знам, че има проблеми с линкове, смяна на адреси и т.н.
 17. Д.
  Д. Митрев
  Доста добри коефициенти. Безспорно доста силен букмейкър.
 18. Мл
  Младен
  Пинакъл си е класика! Може да имат високи такси за теглене и т.н., но откъм коефициенти рядко някой може да ги бие. Залагал съм суми на едно събитие, които в други сайтове е невъзможно да бъдат поставени. За българите е малко кофти, понеже няма съпорт на родния език и се иска винаги нов работещ линк, но все пак има английски, руски и други езици, така че това не трябва да е оправдание. Важното е да се знае, че Пинакъл е един истински букмейкър за залози на спорт.
 19. Ти
  Типстър–23
  Pinnacle e dosta populqren no ne v Bulgaria i to nay-veche zashtoto nqma licenz. Imam dosta priqteli, koito se zanimavat seriozno s zalozi i vsichki te zalagat pri nqkolko bukmeykara, edin ot koito e imenno Pinnacle. Ne e za otpisvane tozi bukmeykat zashtoto si predlaga dosta visoki koeficienti. Ima nqkolko raboteshti linka s koito moje da se registrirate
  1. Mi
   Misho
   Да, така е. В България сякаш Pinnacle е пренебрегнат. А всъщност коефициентите наистина са си високички и не са за подценяване. Споделям това мнение на 100%.
 20. Хр
  Християн
  Нямат нищо впечатляващо откъм бонуси и затова Pinnacle не ми кефят. То ако бяха толкова добри, колкото се опитват да се изкарат, щяха да са и по-известни. Влизането в сайта е мъчение - все се сменя линка и алтернативен не се пуска ведната, а след месец...
 21. Ta
  TasИззз
  Аз не се интересувам от начални бонуси, за което съветвам и по-опитните играчи, понеже другите екстри, които ни дава Pinnacle са напълно достатъчни и по-важни в дългосрочен план. Единствения минус е смяната на работещия линк - постоянно го блокират и трябва да търсите нов алтернативен.
  1. di
   dido_88
   Absolutno spodelqm tova mnenie. Dano se spre s robs blokirane na linkovete, poneje e mn nepriqtno.
 22. De
  Denis Varna
  Един от най-добрите и най-вече коректни букмейкъри. Pinnacle са много точни. Печелиш - изплащат ти в срок. Няма забавяния, няма нищо. Може би, единствено липсата на първоначален бонус може да им се посочи като пропуск (нямам обяснение защо са решили така). Но иначе откъм останалите неща са топ.
 23. Тр
  Трайчо
  Най-сериозния букмейкър е Пинакъл. Залагам при тях от поне 2 години. Досега нямам неизплатено теглене или неприет залог. Наистина хората преди мен са прави, че нямат много пазари, но ако следиш водещите първенства и залагаш на тях, няма да имаш проблеми. Тях си ги има. Проблема с линка и достъпа се решава винаги от пинакал. Затова смело наблягайте на този букмейкър, изобщо няма да сбъркате.
 24. Qn
  Qnko
  Te hubavo imat visoki koeficienti i limiti ama kade sa im pazarite i sabitiqta za zalog? Tezi taksi za prevodite syshto ne mi haresvat. Ne znam za drugite, no pinnacle ne e za men. Az lichno predpochitam balgarskite bukmeykari i si zalagam pri tqh.
 25. Вл
  Владо
  Срещам големи проблеми и затруднения да достъпя сайтовете им дори през mirror линкове. Изобщо няма и да се занимавам повече, а ще се насоча към друг букмейкър.
 26. Ди
  Диан
  Наистина Pinnacle не е сред най-известните букмейкъри у нас. Имат високи коефициенти, което безспортно е така, но спортните им залози са ограничени до определен кръг от мачове/срещи. Ако залагате с повече пари, то мнението ми е, че си струва да играете при тях. Разбира се, не може да очаквате залози на живо с много пазари и опции за спиране на залог и т.н. Имайте предвид, че линка за Пинакъл се сменя доста често, а вътрешните в сайта им трява да ги въвеждате ръчно в браузъра.
 27. Ив
  Ивайло
  Вярно е това за липсата на начален бонус. Голям пропуск от страна на Pinnacle и губят не малко играчи. Малкото мачове пък съвсем довършват картинката... Имат доста да работят върху тези си пропуски. Тази смяна на линка за вход ме дразни и понякога не ми отваря сайта от мобилния.
 28. Ли
  Лили Проданова
  Направих си регистрация в сайта на Pinnacle и имам две мнения по въпроса. Едното е положително и е свързано с високите коефициенти и високите лимити на залог. Отрицателните качества са следните - няма начален бонус, малко мачове и пазари за залози на живо. Имат и високи такси при тегления... Дано да променят малко нещата и да добавят още хубави опции в сайта, иначе не знам още колко ще издържа. Добре, че са коефициентите им и не лимитират.