1xBet и ФК Челси стават партньори

Видяно 67 пъти

Това лято букмейкърите постоянно изненадват с нови партньорства. Ето, че още едно споразумение е вече факт. Можем спокойно да кажем, че това ще е едно от най-обсъжданите неща през следващите няколко седмици, а може би и месеци. Партньорството между руската компания за онлайн залози 1xBet и футболен клуб „Челси“ е сред най-горещите новини. Точно преди седмица две от водещите имена в своите сфери решиха да се обединят и да подпишат. В следващите три години, до 30 юли 2022 г., споразумението ще важи с пълна сила.

Посетете 1XBet


Как се стигна до тук?

Очевидно футболният пазар на Великобритания представлява огромен интерес за руската букмейкърска компания. От 1хбет притежават лиценз за официално развиване на хазарни дейности, така че този техен ход едва ли изненадва някого. Споразумението е за следващите три сезона. От другата страна, както ще стане ясно малко по-надолу от официалното изявление на търговския директор на футболния клуб „Челси“, за лондонския тим този подпис означава истинска чест и привилегия. Несъмнено отборът ще се възползва максимално от предоставената им възможност.


Официален коментар

Chris Townsend, който е тъговският директор на ФК Челси в свое изявление казва, че са развълнувани да приветстват 1хбет като вече официален техен партньор. Споделя още мнението, че компанията е една от най-бързо развиващите се в индустрията със залаганията. Това, което от тийма очакват с голямо нетърпение, е букмейкърската компания да спомогне за още по-голямото популяризиране на бранда както в Обединеното кралство, така и в целия свят.

От своя страна, говорителят на 1xBet – Alex Sommers добави от името на руската компания, че за тях също е огромна чест и привилегия да работят заедно с футболните легенди от Челси. Дадоха и своята гаранция, че през следващите три години ще станем свидетели на разнообразие от интересни и атрактивни възможности за феновете на отбора.

Последната дума за това, което предстои за любителите на популярния тийм, разпали всички. Дали с това компанията не е имала предвид, че ще се добави още някое любопитно предложение към останалите бонуси на 1хбет предстои да видим. До тогава остава интересно как букмейкърският гигант ще спомогне за развитието на любимия футболен отбор на малки и големи.


Oтносно 1xBet и Chelsea

Цяла Европа е запозната с дейността на най-добрия букмейкър в Русия – 1xbet. Компанията е основана в не чак толкова далечната 2007 година, но за тези 12 години нейното развитие е просто феноменално. Сайтът на компанията разполага с многоезични езикови версии. Дава се възможност за поставяне на много спортни събития, а коефициентите им са една от силните страни, с които изпъкват. Брандът не седи на едно място и търпи непрекъснато развитие. Ето защо няма нищо изненадващо в подписания тригодишен договор между тях и британския футболен клуб. От друга страна историята на Челси датира още през далечната 1905 година, когато бива основан. Гордостта на Лондон, както бива нарича тимът, е първият от Великобриания, който става победител в Шампионска лига през 2011/2012. Chelsea е на челно място в едни от най-големите класации за най-добри отбори на любимия на всички спорт. Съставът на тийма също впечатлява с едни от най-добрите футболисти, които бележат знакови попадения в различните срещи срещу други отбори.

Ето защо смятаме, че едни от лидерите в своите сфери е напълно очаквано да стиснат ръце и да си партнират. Очакваме единствено и само позитиви и за двете страни. До 2022 година има изключително много време, в което 1хбет да претърпи още по-сериозно развитие, а от лондонския отбор Челси да затвърдят топ позициите си.

Вход в 1XBet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “1xBet и ФК Челси стават партньори

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!