Парлей бонус от Bet365

Видяно 251 пъти

Не е тайна, че Bet365 е сред най-предпочитаните бетинг оператори в България и за това си има редица основателни причини. Ефна от тях е дългият списък с полезни функции и бонуси, насочени към редовно залагащите в сайта. Такова предложение е така нареченият „Парлей бонус“, който представлява чудесна възможност за любителите на правите колонки.


Какво е Парлей бонус от Bet365

Бонусът за множествени залози в Бет365 представлява така наречения „winning booster“ или казано с други думи – оферта, която увеличава потенциалните печалби от акумулаторните ви залози. Предложението е налично за различни дисциплини и първенства, като сред спортовете, за които се предлага parlay бонус, се нареждат футбол, тенис, американски футбол, баскетбол и бейзбол.

Този бонус е считан за дна от най-атрактивните оферти на Bet365, защото може да увеличи приходите от фиша ви с фо 70%. Условията за различните спортове и дивизии варират, но най-общо казано – за да се включите в промоцията, е нужно да заложите на поне три събития от един и същи спорт. Колкото повече селекции добавите в правата си колонка, толкова по-голям става процентът на поощрението.

Разбира се, нужно е да спазите и условията за взимане и разиграване на бонуса, така както ги е написал букмейкърът.

Ето и как може да изглежда подсиленият ви фиш, ако предположенията ви в него бъфат успешни:

Вид залог
Бонус
Двоен
5%
Троен
10%
4-кратен
15%
5-кратен
20%
6-кратен
25%
7-кратен
30%
8-кратен
35%
9-кратен
40%
10-кратен
45%
11-кратен
50%
12-кратен
55%
13-кратен
60%
14-кратен +
70%


Какви условия и правила се прилагат към парлей бонуса?

  • Парлей бонусът е валиден за множествени залози направени на мачове от посочени в бонус правилата на Бет365 спортове и турнири;
  • Максималната нетна сума на офертата е 125.000€.
  • Пазарите, на които трябва да залагате са: Хендикап първо полувреме, Хендикап второ полувреме, Хендикап общо в мача, Общо за първото полувреме, Общо за второто полувреме и Краен победител в мача;
  • Ако някое спортно събитие бъде отменено/отложено отново ще вземете бонус, но той ще бъде изчислен, според броя на печелившите ви мачове. Например, ако имате 8 селекции, от които 7 печелят, а една бъде отложена, ще вземете 30% бонус.
  • Бонусът няма да бъде наличен, ако сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог от фиша ви. При положение, че функцията е използвана частично, бонусът ще се сметне на база активните ви залози.
  • Парлей бонусът не е активен, когато е комбиниран с Lucky 15, Lucky 31 и др.;
  • В случай, че сте използвали опцията за промяна на залога, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог, който сте добавили;

В обобщение

Всяка промоция на Bet365 е създадена за забавление. Букмейкърът може да отмени или ограничи даден бонус, когато види нередности при усвояването и използването му. За тези, които се затрудняват с изпълнението на правилата към бонусите, е предвиден Чат на живо с поддръжката, където могат да зададат всякакви въпроси относно промоциите в уебсайта.

Към пълнинте правила на бонуса

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Парлей бонус от Bet365

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!