Парлей бонус от Bet365

Мария Костадинова
Видяно 195 пъти

Парлей бонус от Bet365 с допълнителни до 50%

За да се сдобиете с допълнителния паричен стимул, е необходимо да залагате на Американски футбол, Бейзбол, Баскетбол или Хокей на лед. Една от най-атрактивните оферти на Bet365, е парлей бонусът (до 50%), който важи за спортни събития от Канада и САЩ. Разбира се, нужно е да спазите и условията за взимане и разиграване на бонуса, така както ги е написал букмейкърът.

Този бонус важи за спечелените пари от множествени залози преди мачове с две или по-голям брой селекции от НХЛ/НБА/НФЛ/МЛБ/НКААФ/НКААБ за пазарите с две опции: Хендикап първо полувреме, Хендикап второ полувреме, Хендикап общо в мача, Общо за първото полувреме, Общо за второто полувреме и краен победител в дадената среща. Максималната сума, която потребителите могат да получат към тази промоция е 100000 Евро към вашата сметка.

Вземете своя Паралей бонус

правила и условия

Ако залозите ви бъдат успешни, то Bet365 ще добави тези бонуси към спечелените пари:

Вид залог
Бонус
Двоен
5%
Троен
7.5%
4-кратен
10%
5-кратен
15%
6-кратен
20%
7-кратен
25%
8-кратен
30%
9-кратен
35%
10-кратен
40%
11-кратен
45%
12-кратен
50%

Какви условия и правила се прилагат към парлей бонуса?

  • Парлей бонусът е валиден за множествени залози направени на мачове от НХЛ/НБА/НФЛ/МЛБ/НКААФ/НКААБ от САЩ и Канада;
  • Пазарите, на които трябва да залагате са: Хендикап първо полувреме, Хендикап второ полувреме, Хендикап общо в мача, Общо за първото полувреме, Общо за второто полувреме и Краен победител в мача;
  • Максималната сума, която можете да получите е 100.000 Евро към сметката ви;
  • Ако някое спортно събитие бъде отменено/отложено отново ще вземете бонус, но той ще бъде изчислен, според броя на печелившите ви мачове. Например, ако имате 8 селекции, от които 7 печелят, а една бъде отложена, ще вземете 25% бонус.
  • Бонусът няма да бъде наличен, ако сте използвали Затвори Залог, за да затворите цял залог от фиша ви. При положение, че функцията е използвана частично, бонусът ще се сметне на база активните ви залози.
  • Парлей бонусът не е активен, когато е комбиниран с Lucky 15, Lucky 31 или игра на Парлей карти и Тийзъри;
  • В случай, че сте използвали опцията за промяна на залога, бонусът ще бъде изчислен на база новия залог, който сте добавили;

В обобщение

Всяка промоция на Bet365 е създадена за забавление. Букмейкърът може да отмени или ограничи даден бонус, когато види нередности при усвояването и използването му. За тези, които се затрудняват с изпълнението на правилата към бонусите, е предвиден Чат на живо с поддръжката, където могат да зададат всякакви въпроси относно промоциите в уебсайта.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Парлей бонус от Bet365

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!